Știrile zilei 2.0

Asta e dimineața observațiilor.

Observ că indicatorul poziției din Zelist are 5 cifre astăzi- sunt pe a fundul fundurilor. Observ că e o vreme de căcat și observ șanse să plouă- pentru că sunt paranormal. Observ că era să-mi vărs cafeaua- m-am împiedicat de tocul ușii din sufragerie. Observ că mi-e nițel lene să reproduc ce alte lucruri observ.

Să trecem la informații, zic! Ziua 96 a anului 2012 – ascult Lucia- Silence de când m-am trezit într-una!

Pentru că e dimineață și ne place să fim fresh dimineața, de la Somnulescu- aș spune culmea!- aflăm cum să facem să fim cei mai fresh. Știam eu că ceea ce fac noaptea e dă bine! Și fac lucrul ăsta fără să consult vreun studiu. Mă rog…

Simplu înseamnă și eficient. Un puști de 11 ani a venit cu o soluție pentru a scoate Grecia din căcat. Vă dați seama că nu va fi nimeni de acord cu el dar merită toată aprecierea din lume. Ce plod de 11 ani se gândește la soluții anticriză?!

Dai licența anul ăsta? Ministerul vrea să ți-o tragă mișelește! Sincer să fiu, puteau să mai aștepte nițel și apoi să se cace în capul studenților pentru a obține un efect complet și de lungă durată. Hai la vot! Egzact.

Dacă educația este vitală de ce e atât de scumpă? Un clip cu două tati de la două universități d-alea dă fițe și cu prestigiu. 10 minute ce merită investite în așa ceva.

Design de coperți de cărți, Lady Gaga și sclipire de geniu! 17 minute în care un tip Chip Kidd vorbește despre ceea ce face. Și o face într-o manieră bestială! Mi-ar place un job asemănător! Să citești cărți și apoi să le gândești o copertă- epic!

La mulți ani, băi fată!

Aș împrăștia norii!

Sursa foto: bad-sleeper.blogspot.com

1 thought on “Știrile zilei 2.0

  1. Andreea. says:

    A aparut si soarele. Nu va ploua. 😉 Multumesc si o zi mega-extra-super faina! :*

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.