Știrile zilei 2.0

Bună dimineața! E plăcut afară, chiar simt că astăzi o să fie o zi călduroasă în Galați ceea ce reprezintă prima știre optimistă pe ziua de astăzi.

E ziua 95 a anului 2012.

Pe YouTube e un tip care face filmulețe amuzante zău. Ray se intitulează, vorbește vulgar dar e amuzant zău. E de apreciat inițiativa pe care a început-o o dată cu ultimul episod. Please support cancer research. Mă înclin, omul ăsta are aproape 5,5 milioane de followeri așa că un mesaj de genul- fiind și video- ajunge la mulți oameni și prinde.

Se scumpesc țigările, vremea se încălzește, unicornii sunt adevărați, s-a inventat prima mașină zburătoare iar tinerii care stau acasă degeaba vor fi plătiți pentru asta în viitorul apropiat. Surse din interior susțin că suma va avea cel puțin 3 zerouri.

Încă nu am înțeles obsesia celor de la Facebook și Yahoo pentru un patent dar e clar că cele două companii o ard prin tribunale.

Doi dintre cei mai bogați oameni din lume au decis să-și doneze jumătate din avere unui tip din România. Decizia a fost luată pe fondul awesomeness-ului de care dă dovadă tânărul. True story!

Ieri și azi se desfășoară târgul educațional 2012 în Galați. Aștia deloc mici din clasele a 8-a pot vedea ce oferă liceele. Ieri am fost pe acolo revin nițel mai târziu cu articolul.

Și-ar mai fi și altele. Apelați la curiozitatea personală!

Vă pup, zi grozavă!

Sursa foto: topbanana.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.