Știrile zilei 2.0

Ziua 94 a anului 2012, e marți, e soare afară(cel puțin în Galați) și nu mai bate vântul. Lumea zice că e cald dar nu pot confirma lucrul ăsta din moment ce nu am ieșit încă din casă. Să vedem informații acum!

Tipul ăsta care scrie aici a primit ceva frumos în dimineața asta. Poza articolului vorbește de la sine. Dansul ploii pe muzică în surdină căci nu vreau să o trezesc pe vecina de sub mine. Mă rog, pe al ei plod nu vreau să îl trezesc. E mic, nu cred că are un an de zile.

În caz că îți place să citești bloguri dar nu prea găsești bloguri de citit, Manafu îți sare în ajutor. Eu am să folosesc lista aia și tot în dimineața asta m-am dezabonat de la bloguri străine gen lifehack sau zenhabits. Rămâne doar tata Seth.

Alex Mihăileanu vorbește despre un posibil președinte. Mă rog, nu tocmai. Eu am tot bătut apa-n piuă pe aici despre majoritatea negânditoare așa că era firesc să vă aduc în atenție articolul ăsta. „ Deşi, nu-i aşa?, pentru asta am murit la revoluţie!, să avem libertatea de a nu gîndi.”

Ana Matei vorbește despre câteva măsuri pe care le-a luat pentru a-și face viața mai plăcută, sau urmează să le ia. Subscriu! Am tot zis că urăsc oamenii, în marea lor majoritate și sincer să fiu, aș fi în totalitate de acord cu ce spune Ana acolo. Totuși am impresia că e mai degrabă o modalitate de a fuge de oameni. E ca și cum ai alege să te separi în altă lume. Atât timp cât nu e vorba despre o peșteră în munți, o să dăm peste cretini zi de zi. Anyway, e sistemul ei, bat la pariu că dă rezultate pentru ea.

Cei de la The MOOod vin în Galați! Am mai scris despre trupa asta, știți deja că îi ador. Aș vrea să mă duc tare de tot dar am impresia că mi-am planificat altceva pentru week-end acum vreo două săptămâni. Nu plănuiesc să-mi dezamăgesc cea mai bună prietenă… Vedem dacă ne vedem să CIUCnim bere.

Și cam atât. A început să bată vântul. O să mă duc să alerg după care fac altceva. Zi cu de toate să aveți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.