Știrile zilei 2.0

S-o mai dus un week-end, s-o mai dus o lună. Azi e luni, începe o nouă săptămână.

Chestia de mai sus e o poezie în caz că nu ați observat. Asta pentru că mare poet m-a făcut mama! A trecut și ziua păcălelilor, astăzi fiind ziua 93 a anului 2012. Să vedem ce și cum și pe unde.

Ieri vă ziceam despre niște țigani ce au bătut un doctor pe holurile Spitalului de Urgență din Galați. Încă nu mi-am schimbat părerea și încă nu mi-ați spus dacă mi-o împărtășiți așa că voi interpreta liniștea ca fiind un răspuns de da. Pentru că pot!

Alex Mihăileanu spune câteva cuvinte despre un wannabe MasterChef. Îmi doresc tare să fie adevărat ce spune el acolo. Țara asta are nevoie de o schimbare de mentalitate. Mâncarea pe care o facem, ca nație, deja este mega gustoasă atât timp cât avem bani să o și gătim. De exemplu cartofii prăjiți, salamul cu checiap sau crema de ciucalată pi pâine. Delicios!

Copiii spun lucruri trăsnite, fac lucruri trăsnite și scoate bani. „Scoate” pentru că e vorba de doi- adică sub 50, deci acordul e bun. „Charlie bit me!” și am spus destul. Sunt bogați, tatăl lor a scos 500 de mii dă verzișori de pe urma clipului. Așadar, tătici, filmați-vă copiii!(glumesc!)

Facerea de bine, f… pfai de mine! Website-ul de la Huffington Post fu cumpărat de AOL Inc. Bani mulți, că deh, trafic pe măsură- zburdau unicii mai ceva ca în raiul bloggerilor! Aparent, website-ul ăla era atât de „valoros” pentru că mulți bloggeri au scris conținut acolo. Moacă! Subliniez, moacă. Așa că, dă-i în fasole de bloggeri, nu le dăm nici un ban. Reeevoluțieeeee!

A început sezonul doi din „Game of Thrones”. Doar ce am văzut primul episod. Cum de unde?! Din rai.(începe cu „f” și se termină cu „ilelist” dar cred că e și pe isohunt).

Azi am interviu la Viața Liberă(un ziar local). Îmi țin pumnii să nu tremure de emoții.

E soare, e luni, e școală, e muncă. O să fie bine!
Haidi, pa!

Sursa foto: theriftshop.com

1 thought on “Știrile zilei 2.0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.