Știrie zilei 2.0

Ua, încă o dimineață din-aia în care parcă a trecut o hoardă de bizoni peste mine! Dar e okay, bag cafea și se rezolvă. Aseară am realizat că nu e musai să fii inginer ca să gestionezi bine o problemă majoră de IT. S-o bușit și compul și laptopul ca să fie totul roz. Dar am rezolvaaaaat! Pen că pot!

Ziua 115 a anului 2012? Mamă ce trece timpul!

Ieri ziceam că mă apuc de o carte. Evident nu am făcut lucrul ăsta încă dar astăzi îl fac. Am și confirmarea, nu mai stau pe gânduri, clar e o carte bună! Așa da recenzie, nenea!

Tanti e yummy! Deci *gestul ăla din buze pe care-l fac bărbații când văd așa femei*. Din păcate, ce spune Alex acolo e foarte adevărat. Chiar aseară, înainte de interviul televizat, stăteam cu tata la tembelizor și îi ziceam „Ni cât e de frumoasă!”. El pentru că e în lipsă mare de neuroni, evident că a replica: „O bagaboantă care suge…”. Îi de la Bacău, taică-miu, să trecem peste. Și da, femeia aia are mai multe decât doar un chip frumos și un trup perfect!

Trenduri, nene, totul se rezumă la trenduri! Acolo unde e multă lume sunt și mulți bani. Nu ai nevoie de facultate pentru lucrul ăsta, e de bun simț observația. Deci să cerșim la toți turiștii! Mâna în față, picioru sucit și să curge banii! Țigani…

Ni frumusețe de artă! Vreau și eu să văd așa ceva în căcatul ăsta de oraș numit Galați! Poate prin 2100…

Încă îmi vând tableta. Încă îmi doresc să merg în Vamă de 1 mai. Încă mi-e somn.

Zi cu soare, deși sunt ceva nori prin Galați!

Sursa foto: croitoriu.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.