(S)tink +

Titlul e cam derutant, zic eu, pentru că rândurile următoare nu au nimic de-a face cu un plus pe împuțiciune. După deviza „I tink” în loc de „think”(pentru că sună mai funny; Bazinga, i made a joke!) a ieșit titlul în cauză.

Pentru că dis de dimineață vă prezentam 5 lucruri necesare dezvoltării și pentru că l-am omis pe al șaselea ca să văd dacă se prinde vre-un scump cititor, revin acum cu completarea, nu înainte să menționez că nu v-ați prins, bă!

Al șaselea lucru necesar dezvoltării, ce-l precedă pe la șaptelea(dacă o exista) și vine după al cincilea, nu-i așa, se cheamă gândirea pozitivă sau după cum am expus parțial în titlu: tink +. E clar, dacă vrei să începi să te dezvolți trebuie să pleci la drum cu o gândire pozitivă, ferm convins că poți reuși. Trebuie să-ți schimbi până și atitudinea, să zâmbești mai des, mai ales persoanelor necunoscute. Testează treaba asta și ai să vezi că în 90% dintre cazuri ai să primești același lucru în schimb, plus că vei fi tratat mai frumos. Un zâmbet degajă căldură și bunătate, lucru ce este perceput până și de cele mai ciufute funcționare.

Fii optimist(ă) și fii deschis lucrurilor noi, gândind că lucrurile noi sunt mereu mai bune(new is always better!) sau prezintă o provocare necesară. Gândește pozitiv, zâmbește mai des, oferă unei cunoștiințe o vorbă caldă dacă are nevoie, alteia o îmbrățișare(cine poate refuza a hug?!) și ai să vezi cum fiecare zi începe să fie parcă mai frumoasă. Toate astea îți vor da starea aia de bine, stare ce este perfectă pentru dezvoltarea ta.

Cu toate astea conștientizate, hai, fă lucruri! Vei începe să te dezvolți când vei face efectiv ceva în sensul ăsta! Începând cu ora 18:50, vă invit la un webinar(seminar pă web, adică net,bă) ce pare interesant. Pentru detalii vizitați pagina asta.

Ce părere aveți? Să fie un zâmbet atât de puternic? E doar o tâmpenie să fi binevoitor zi de zi?

1 thought on “(S)tink +

  1. Pingback: Treaba cu zâmbetul și vorba dulce « New is always better!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.