Status check!

Tocmai când mă pregăteam de o evaluare dezastruoasă a ce a însemnat luna ianuarie pentru blogul New is always better! lucrurile au luat o întorsătură neașteptată spre bine.

Recunosc, în luna lui ianuarie am frecat menta un pic prea mult, lucru ce nu prea mă caracterizează. Am început anul 2012 cu un post despre experiența mea „Revelion @ McDonalds”, post ce a fost apreciat de zoso de la care am primit și un RT. Rezultatul? 600 de vizualizări în ziua respectivă.

De aici lucrurile au revenit la normal, doar după câteva zile blogul revenind la numărul obișnuit de vizite. Am și greșit câte ceva luna asta, impunând un ritm alert de 2-3 postări pe zi, lucru ce mi-a fost capital.

Da, am vegetat mult în ultima perioadă și am fost absent. Vestea de astăzi m-a entuziasmat atât de tare încât în momentul de față îmi vine să mă dau cu capul de toți pereții din casă(din fericire nu voi face lucrul ăsta pentru că trebuie să plec la muncă).

„Mesajul lui Ducu” post scris pentru a participa la o campanie marca Blogal Initiative a fost desemnat câștigător! Yay, ura pentru mine! De aici am învățat câteva lucruri, deși în primă instanță am fost extraordinar de dezamăgit(nu am primit mesaj de confirmare și am crezut că nu am respectat brief-ul campaniei):
1. Da! pentru postări ce includ video.
2. Întotdeauna există speranță.
3. Ai încredere în lucrurile copilărești ce-ți sunt debitate de minte.
4. Nu te mai autoflagela și nu mai trage concluzii pripite.

Se vor schimba multe în luna februarie și voi face tot ce îmi stă în putere să readuc New is always better! la gloria vremurilor trecute. Încă o dată, mă înclin în fața celor care în continuare trec pe aici. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.