Spermata dar speri degeaba!

Da, căcat, până aici fu. Mi s-a părut o idee grozavă, mi-am dorit să iasă dar fie nu am avut abordarea corectă, fie pur și simplu nu sunt șanse de izbândă.

În urmă cu ceva timp lansam Blogger de Galați, o inițiativă prin care îmi doream să cunosc cât mai mulți bloggeri gălățeni cu ideea de a lucra împreună la ceva mai mare.

Am considerat că am o rețea destul de mare de „prieteni” pe Facebook încât să ajung la majoritatea bloggerilor. Am încercat și pe Twitter să promovez treaba asta sperând că un gălățean ce-mi împarte pasiunea va vedea tag-ul și va fi pocnit de curiozitate. M-am înșelat. Am încercat, am eșuat. Vorba Marlenei „bordură, check!”.

Cauze? Unu la mână este foarte probabil ca abordarea sa fi fost greșită și asta se datorează din lipsa cunoștințelor combinată cu un entuziasm baban. Pe de altă parte, poate majoritatea bloggerilor vor să fie lăsați în pace să-și vadă de ale lor sau poate au primit o educație exemplară de la părinții lor și nu vor „să vorbească cu străinii” nici în ruptul capului.

Oricum ar fi, eu aici mă retrag. În continuare voi păstra pagina de Facebook și Numărul de Blogger de Galați dar nu voi mai fi deloc activ. În cazul în care cineva dorește să preia treaba asta și să încerce o altă abordare nu trebuie decât să mă contacteze și voi pasa absolut toate cele necesare.

A fost o idee dar nu toate ideile sunt de succes.

1 thought on “Spermata dar speri degeaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.