Special

Am zis că nu mai scriu nimic până la începutul lui 2012. Dar uite că social media în care sunt extraordinar de activ mă impulsionează să mai dau o palmă celorlalți anul ăsta.

Fenomenul ăsta a explodat de la crăciun încoace și am o vagă idee că a plecat tot de la ceva gen 9gag. Adică a fost copiat de la cineva. Okay, o dată fu interesant, am făcut și eu asta când îmi promovam fostul blog. Dar gata!

Treaba cu urările de bine a fost înțeleasă greșit. Din punctul meu de vedere când vrei să transmiți o urare cuiva înseamnă că persoana aia e specială pentru tine. Asta înseamnă că ar trebui să ai bunul simț să îi arăți asta. Îi dai un telefon, un mesaj, un link, nu știu, orice, care să-l facă să se simtă special. Nu îl incluzi în aceeași troacă cu alți 30 de necunoscuți!

Încetați treaba asta pentru că nu e de bine. E urât. E ca și cum ai da un mesaj de crăciun cu magie, căldură, brad, moș crăciun, fericire, lumină la 30 de oameni de-odată.

Pe tine te impresionează urările ce nu-ți conțin numele și sunt copiate de pe net?!

Sper să țineți minte chestia asta în următorul an și să vă schimbați puțin tactica de abordare a oamenilor. Nu prea ne place să fim considerați doar o altă frunză din copac, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.