Sorin Virginel de la Galaţi

Brăila-l are pe Nicuşor, Vâlcea are manelişti, Lieşti-ul are discriminaţi, Bucureştiul o are pe Bianca Drăguşanu şi alte mii de bagaboante (unele de sex masculin) aciuate de la coada vacii, din vârful dealului. Ei bine, acum Galaţiul îl are pe Virginel.

Am văzut multe vorbe de rău la adresa lui, majoritatea dintre ele venind de la genul de persoane care apreciază şi citesc o astfel de “poveste” şi sunt fani “La Măruţă (fără puţă)”, “Acces din rect” şi “Cacapatos” – or mai fi şi altele, dar nu cunosc. Mă refer la genul ăla de oameni care se laudă că au babardit femei la greu, în toate poziţiile din lume, folosind apelative de genul “e versată femeia, şmecheră tare!”.

Virginel fu părăsit de mă-sa, care l-a făcut cu un marinar suedez. Virginel e agent de pază şi a făcut doi ani de facultate la Inginerie Electronică. Virginel se îmbracă fix ca orice banalitate. Să nu îl judecăm, omul are intenţii bune: vrea să facă bani folosindu-şi trupul. Nu îl cunosc şi nici nu-mi pasă de existenţa lui. Dacă ar fi să-l judecăm, probabil am putea spune că pare genul de om care agaţă femei folosind “cf. eşti bună. vreau să facem dragoste”. Oricum, dacă nu avea poza pe afiş cu telefonul la ureche nu avea valoare.

virginel
Foto: Viaţa liberă

Din păcate, pe Virginel de la Galaţi, a.k.a. Sorin Georgian Salinievici, nu l-am găsit pe Facebook. Eram curios ce postări are. Oricum, tunsoarea aia…

Tind să cred că cineva i-a băgat în cap tâmpenia asta. Pare să fie un subiect fabricat de unul dintre producătorii emisiunilor menţionate mai sus. Printre gongalăi e cam ruşinică să spui că eşti virgin la vârsta asta. Omul nu pare să aibă defecte fizice; posibil să fie bolnav la bibilică.

La cum văd eu lucrurile, Virginel de la Galaţi speră să obţină faima naţională. Fireşte, ceea ce e un subiect pe baza căruia să faci mişto la bere a devenit o ştire virală – complet dezamăgitor. Îmi imaginez că scenariul arată în felul următor: o bagaboantă ordinară primeşte bani să spună că i-a dat banii lui Virginel de la Galaţi şi l-o dezvirginat (ştiu, logic ar fi să folosească un strap-on sau o coadă de mătură); Virginel de la Galaţi spune că e îndrăgostit de ea şi că vrea să o ia de nevastă; plânsete, dramă şi scandal la emisiunile enumerate mai sus. Tot ceea ce mi-ar plăcea să apară în peisaj e o boală venerică. La Capatos i-or face alea un lap dance ca să râdă de el că s-a udat pe chiloţei, iar pe stradă va fi filat de discriminaţi şi dezvirginat… iarăşi. După ceva timp, povestea va fi reluată – “Află ce mai face Virginel de la galaţi”.

Oricum ar fi, nu există final la povestea asta.

Oricum ar fi, Virginel de la Galaţi e o tâmpenie.

Oricum ar fi, e trist tare de tot.

Oricum ar fi, nu e o premieră. Mizerii de astea s-au mai făcut.

Ăsta e martor al lui Iehova. E frumos, chiar şi la faţă. Nici gras, nici foarte slab. E destul de serios – ahahahahaha!. Acum îşi vinde inocenţa. Fu la bagaboante. Dar e încă virgin, fireşte.

Iar bagaboanta care şi-a vândut virginitatea acum câţiva ani ar fi ajuns bine tare de tot – ar fi dansatoare într-un club de bagaboante.

E trist, la fel de trist ca chestia asta:

Mare păcat că s-a desfiinţat forumul Galaţi-Brăila, că ar fi avut şanse mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.