Soluția cu dublă personalitate


Când sunt cu my best friend sunt retardat. Nu din cauza lui ci pentru că așa mă simt bine.

Când mă pui să fac ce-mi place și trebuie să mă plimb cu rost și să interacționez cu oamenii sunt un reactor nuclear. Pentru că mă entuziasmez!
Indiferent de locul în care mă aflu îmi place să fiu conectat la net. Viața pe banii mei e grea când nu am banii mei așa că singurul abonament de date 3G pe care mi-l permit e ăla „moacă” din pachetul de la RDS. Moto Fire ăsta al meu duce cartela aia de net dar nu mai are loc și de abonamentul de voce așa că îl frec mereu. Pentru că iarăși: viața pe banii mei e greu când nu am banii mei.

„Get a job!” ar fi soluția tuturor problemelor lui Adi. Dar nu vrea doar un job, vrea o carieră.

Pentru treaba asta îi trebuie niște bani să investească în reportofon, agendă, cameră foto, mijloace de scris și informare… E tristuț când iese pe teren cu laptop, 2 telefoane, agendă și cameră foto și spatele lui Adi urăște treaba asta. De-ar egzista un medicament ieftin și bun pentru personalitatea asta a lui și l-ar cumpăra.

Dacă viața pe banii lui ar fi ușoară ar însemna să aibă banii lui. Automat ar putea să-și cumpere o soluție pentru toate problemele. Ar putea să-și cumpere de pe www.evoMAG.ro Dual-SIM-ul ăla bestial de la Alldro, P5-ul. Ar încape în el și abonamentul de date și cel de voce. L-ar folosi și pe post de agendă și pe post de reportofon și pe post de cameră foto( ca să nu mai care mereu și fotoreporterul după el). Ar avea cum să se informeze mai ușor și ar fi mereu conectat la net. Automat ar avea cu ce să-și alimenteze ambiția cu jurnalismul( ca să nu mai spun că Alldro P5-ul ăsta de pe EvoMAG.ro ar merge folosit și pe post de e-book reader).

Automat spatele lui Adi ar fi mai fericit și i-ar permite să umble toată ziua după subiecte. Ar scrie mai mult și s-ar face remarcat! Automat Adi ar câștiga bani ca să-și facă viața pe banii lui mai ușoară. Moto Fire ăsta al lui nu ar mai fi coleg de buzunar cu băbăciunea aia arsă cu țigara și fără un buton de Sony Ericsson J210. Automat:Așadar Alldro P5 de la www.evoMAG.ro e cea mai soluție dintre soluții. Zău, e logic!

Această postare face parte din campania „Asortează produsul cu personalitatea ta!” prin Blogal Initiative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.