Recomandaţi-mi un telefon bun şi ieftin pentru o fată

În noiembrie, anul trecut, i-am cumpărat prietenei un Orange Hiro. Arăta bine, se mişca bine şi era ieftin. Nu s-a dovedit o alegere bună. Cu toate că nu are nici acum probleme grave, a început să se mişte extraordinar de greu şi să facă figuri. E timpul pentru altul.

Am fost astăzi la Orange să aflu despre programul Early Upgrade. E relativ ok ce oferă ei, dar la un calcul simplu şi având în vedere că aş cam vrea să scap de Orange, în speranţa că RDS vor rezolva lipsa semnalului până atunci, am ajuns la concluzia că nu merită.
Aveam 250 de lei de plătit, după care puteam face un abonament nou, pe 24 de luni, la care să iau un telefon. Lăsând la o parte faptul că au o ofertă foarte mică de smartphones, preţul final era aproximativ dublu decât dacă aş fi achiziţionat terminalul la liber.

De ce are nevoie prietena

Are nevoie de un ecran de 4,5-5 inchi, un procesor decent, 1 GB Ram, minim 8 GB interni dacă e vorba de Android şi o cameră foto care să-i permită să facă poze cât de cât ok. Bugetul ajunge undeva pe la 700-850 de lei. Da, săriţi şi cu linkuri afiliate, nu-i problemă. Aş prefera nou, ca să am garanţie, dar dacă oferta e bună iau şi SH. Ah, ei îi place Blackberry, dar nu prea am găsit mare lucru pe la magazine. Nu. nu-i plac chestiile roz.
Cred că ar fi inteligent să am răbdare până la Black Friday, nu?

Varianta 2

Are cineva un Nokia 925 de vânzare la un preţ decent? Mi l-aş cumpăra eu şi i-aş da ei monstrul de HTC 816, că-i place.

Varianta 3

Vând HTC 816 impecabil, la cutie, cu garanţie până prin iunie 2015. Are folie pe ecran, încă una de rezervă şi husă. Vreau fix 1.000 de lei.

2 thoughts on “Recomandaţi-mi un telefon bun şi ieftin pentru o fată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.