Și trist și amuzant

Una bucata știre ce răsună pe Realitatea că e canal dă știri cu valoare.

O mașină cu 3-4 pasageri(încă nu se cunoaște) o chicat în Lacul Floreasca(parcă așa au zis). Apelul 112 a fost primit în jurul orei 13:30(parcă) iar în momentul actual, la fața locului s-au strâns următorii: scafandri(lacul are 2-2,5 metri adâncime), poliția(să-i dea amendă șoferului că o încălcat viteza legală), una bucată macara(să scoată mașina), o salvare(să salveze ce-o mai fi de salvat) și mahalaua – oriunde se întâmplă asta, nu doar în România; excepție ar putea face China(vezi clipul cu fetița călcată de mașină).

Ceea ce mi s-a părut extraordinar a fost optimismul de care dădea dovadă reporterița de la fața locului. „Autoritățile se grăbesc să aducă la suprafață automobilul sperând că măcar 1 persoană va supraviețui.” Ceasul e 14:45 iar apelul 112 a fost primit la 13:30. Sper ca pasagerii să fie mutanți amfibieni! Mai apoi, reporterița din studio adresează întrebarea: „Apa este foarte rece, cât crezi că poate rezista un om în apa aceea?”. Reporterița de la fața locului răspunde: „1 minut!.”.

Mulțumesc! În direct, în exclusivitate și în reluare, ați urmărit buletinul de (dez)informații! Profeniosinalism, bă! (Profesionalism pe limba ritardă).

2 thoughts on “Și trist și amuzant

  1. Catalin Blindu says:

    Unii oameni au dezvoltat o capacitate de a rezista ore intregi sub apa insa ce sa-i faci …sug la capitolul “rezistenta la frig” . Desi nu am vazut reportajul pot sa jur ca au fost chemati in studio : un expert in apa plata , un macaragiu , o tanti de la vreun spital de urgente si o baba care sa spuna ca e vina lui Base (‘tul in gura) pentru cele intamplate .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.