Şi? Ce-aţi făcut de ziua copilului?

Ziua Internaţională a Copilului, cum este numită mai nou, se sărbătoreşte anual, în mai multe ţări, pe data de 1 iunie. Prilej de bucurie şi cheltuială pentru părinţi, cred. Cum copiii sunt o componentă foarte importantă în ţara asta, edilii s-au dat peste cap să facă frumos, cu muzică, baloane şi jocuri. Nebunie curată!

Eu de Ziua Copilului am făcut nişte ciuperci umplute cu brânză, caşcaval şi mărar la cuptor, după care m-am uitat la Game of Thrones. În prealabil am muncit, dar oricum nu-i pasă nimănui de asta.

La Galaţi s-au organizat concerte şi s-au inaugurat locuri de joacă pe Faleză.

Fireşte că pe Faleză trebuia să fie prezent primarul Marius Stan să taie chestii şi să arate tuturor cât de grozav este el. O venit cu baloane şi la un moment dat s-a îmbrăcat într-un clovn.

Foto: Cristi Munteanu
Foto: Cristi Munteanu

Ăla din poza de mai sus e alt clovn.

La capitolul concerte, nu ştiu exact ce s-a întâmplat căci am încetat să particip la chestii cu multă lume şi mârlănie cât cuprinde, dar am auzit totul de acasă. Cred că au cântat vreo două trupe de duzină, probabil deţinute de Gigi Becali, la ce behăială se auzea.

Vremea fu faină, cald şi frumos, chiar dacă la un moment dat s-au strâns nişte nori şi a tunat de două ori. Numa’ bine de făcut o baie! Cum unde?! Fireşte că nu în case, căci Galaţiul nu mai ştie ce e aia apă caldă, ci într-o arteziană. Cum e aia de la Potcoava.

WP_20150601_16_34_40_Pro
Micile plăceri ale veţii, haorde!

Bravo lor! Nişte copii cinstiţi care ştiu să se bucure de viaţă. Duminică rupeau trandafirii din mijlocul drumului şi au fugit cu viteza vântului când au văzut că încerc să le fac o poză, să surprind bucuria simplă.

Mi-am amintit de asta:

1 thought on “Şi? Ce-aţi făcut de ziua copilului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.