Şi-amu’ toată lumea o să-l pupe întribuci

O murit Sergiu Nicolaescu. Pentru mine nu fu cine ştie ce surpriză. Avea 82 de ani, chicase pe gheaţă, a fost operat de peritonită. La vârsta aia organismul e slăbit, nu-şi mai revine chiar atât de uşor din traume.

Şi nimeni nu prea mai dădea doi bani pe el şi cam toată lumea îi considera filmele ca fiind răsuflate, beşite sau “so 2000 and late”. Acum toţi or să spună că moşul le-a marcat tinereţea, că i-a influenţat pozitiv, că a fost un mare om şi probabil cel mai important cetăţean al României.

Hai totuşi să fim serioşi! În afară de “don Semaka, nu trage! Eu sunt, Lăscărică”, nu cred că mai ştiu vreo replică din filmele lui. Iar treaba cu don Semaka de mai sus a devenit populară o dată cu era internetul, deci e irelevantă. Filmele moşului chiar erau răsuflate – părerea mea, evident – tratând subiecte şi scenarii mai proaste ca Oana Zăvoranu.

Când ai la activ peste 60 de filme(fără vreun premiu) şi ai fost şi actor, şi regizor, şi scenarist, Nicolaescu trăgea cu arma, Nicolaescu prindea glonţul între dinţi, Nicolaescu centra, tot el dădea cu capul şi tot el apăra, nu poţi fi considerat un geniu în materie de filme! Eşti un fel de Inna sau Guţă: trebuie să scoţi câte-un film nou o dată la trei luni căci altfel ar uita lumea de tine.

Dar acum să-l pupe toată lumea întribuci. Ca şi cum ar mai conta…

4 thoughts on “Şi-amu’ toată lumea o să-l pupe întribuci

 1. Liz says:

  Mai bine te luai de oamenii care il ridica in slavi, nu de el… ntz ntz ntz. Asa nu.

  Răspunde
   1. Liz says:

    mnie.. nu-i asa… tu zici doar din ce a ajuns la tine… si, da, multi dintre aplaudaci nu stiu despre el nici cat stim noi… dar asta nu da adevar denigrarii, sorry. Ia si vezi exact ce si cat a facut, compara cu restul romanilor de pe aceeasi pozitie, gandeste-te daca tu in aceeasi pozitie si vreme ai fi facut mai mult si-apoi trage linie si zi ca e un nimic…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.