Shopping City sunt măgari

Vă spuneam acum câteva zile că voi participa la o chestie faină anul ăsta: ShoeBox. Pentru că-mi place proiectul, cred că e drept să menţionez cum a “evoluat” treaba cu centrul de la Shopping City.

În articolul Hai să facem nişte copii puţin mai fericiţi vă spuneam despre ce presupune Shoebox 2014 la Galaţi şi unde sunt centrele unde putem merge să ducem cutiile cu cadouri.

Ei bine, se pare că punctul de la Shopping City nu mai există. Asta pentru că inspirata conducere, super-incompetentă, aş adăuga, a spus că cea mai bună metodă de a face o faptă bună în perioada asta este să nu le mai dea voluntarilor ShoeBox locul moacă, oferindu-l pe bani altcuiva. Mi se pare o măgărie, un gest aiurea şi consider că ar trebui să ţi se pară şi ţie la fel.

Aşadar, pentru cine vrea să participe la iniţiativa ShoeBox 2014 Galaţi, locurile unde puteţi duce cadourile sunt:

 • Campus Studențesc „Al.I.Cuza”, str. Domnească, nr. 155, cămin H, parter, camerele 001 și 002. Program de colectare: luni-vineri, orele 14:00-20:00. Persoana de contact – Argenti Rodica: 0747867792;

 • Muzeul de Artă Vizuală Galați, str. Tecuci, nr. 7, bloc V3, parter. Program de colectare: miercuri-duminică, orele 10:00-16:00. Persoana de contact – Biriș Simona: 0733001770;

 • Dunărea Mall, str. Brăilei, nr. 220, parter. Program de colectare: luni-vineri 16:00-20:00; sâmbătă-duminică 9:00-13:00. Persoana de contact – Negru Gabriel: 0748640387;

 • Pink Sheep, str. Siderurgiștilor, nr. 32, SD2, A2, parter. Program de colectare: 1-11 decembrie, luni-sâmbătă12:00-14:00. Persoana de contact: Pătruță Vlad Andrei – 0744282003.

Vă rog să daţi mesajul mai departe, ca să afle toată lumea. E aiurea să se deplaseze lumea pe vremea asta degeaba până la piaţa aia de mahala numită Shopping City.

6 thoughts on “Shopping City sunt măgari

 1. Bike Works says:

  Conducerea mall-ului clar este incompetenta, noi am patit ca la organizarea unui eveniment pentru copii, ei sa se laude ca aduc ca si sponsor pe Carrefour (fara sa-mi dea vre-un contact de-al lor, chiar daca am cerut), ca dupa ce s-a facut promovarea evenimentului cu Carrefour ca si sponsor, la mai putin de o saptamana inainte de concurs sa ne spuna “pai s-a intamplat ca nu mai vine Carrefour cu nimic”… fara sa avem un punct de vedere al Carrefour pe tema.
  Evident ca e prima si ultima oara cand vom mai colabora cu ei.

  Răspunde
  1. Adi says:

   There we go. Chestiile astea ar trebui spuse. Doar aşa ei vor învăţa că nu e ok să-ţi baţi joc şi cine va dori să organizeze un eveniment acolo se va gândi de două ori înainte.

   Răspunde
 2. John says:

  Salut,

  De condamnat atat gestul lor de a face bani in loc de a ajuta niste copii cat si atitudinea la caracterizarea ta cu privire la Shopping City un loc unde dealtfel ai fi vrut sa se defasoare campania.Daca erai convins de lucrul acesta ca e o piata de mahala de ce l-ai fi ales?

  Răspunde
  1. Adi says:

   Locul nu a fost ales de mine.
   Ştii măcar ce e ShoeBox?

   Singurul “eveniment” care am vrut să aibă loc la Shopping City fu behăiala de Serbările Galaţiului. Nu are cinema, deci rămâne aproape de titlul de piaţă, în timp ce cartierul în care e amplasat îi adaugă cu uşurinţă termenul de “mahala”.

   Răspunde
 3. un cetatean says:

  dintotdeauna am considerat o mare pacaleala Shopping City din Galati , sunt curios pe ce bani a inchiriat terenul primarul tradator al Galatiului , si ce face cu banii sau le-a dat terenul moaca ca deobicei pentru o mica atentie

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.