Șforța e la tine!

Ai încredere în tine? Dacă da, înseamnă că nu îți pasă deloc ce spun cei care nu contează pentru tine, despre tine. În a seamnă că știi că nu te poate afecta nimeni ce nu-ți este prieten în adevăratul sens al cuvântului, înseamnă că știi că tu ești singurul tău dușman.

De ceva vreme încoace un subiect pe care se poate discuta ani întregi fără a se ajunge la o idee comună a devenit foarte popular: plec din țară. Nu pot fi ipocrit, până și eu aveam aceeași idee întipărită în minte până mai acum ceva timp. Oricum, nu vreau să discut despre asta astăzi ci să subliniez un aspect foarte important: atât timp cât ai self-awareness(adicî ti cunoști bine), încredere în tine și faci lucruri pentru propia-ți dezvoltare nu are cine să te doboare. Cel puțin nu ar trebui.

Șforța e la tine, bă! Tu ești cel ce-și creează oportunitățile în caz că lumea nu le oferă. Tu îți ești direct responsabil de succesul sau eșecurile tale, tu eși cel ce are puterea de a-și face ziua mai frumoasă, tu ești cel ce poate aduce un impact pozitiv în societate atât timp cât îți dorești asta. Politicienii, profesorii, hater-ii sau directorii de companii nu pot sta in calea ta! Nu au voie, end of story(poc și rima)!

P.S. Articol scris în autobuz, or fi greșeli dar trebuie să cobor!

1 thought on “Șforța e la tine!

  1. Pingback: Hai să ne trăim viața! « New is always better!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.