Câteva sfaturi pentru Black Friday 2014

Mai sunt doar câteva zile până la Black Friday 2014. Dacă vrei să îţi cumperi ceva înseamnă că deja ai bănuţii strânşi. Iată câteva chestii pe care ar trebui să le iei în considerare încă de pe-acuma.

Contul

Dacă te-ai hotărât de la ce magazin vei cumpăra, intră şi fă-ţi cont. Bagă acolo adresa, numărul de telefon şi toate detaliile necesare. Apoi loghează-te şi caută căsuţa cu “ţine-mă minte”. Eventual, lasă şi browserul să memoreze parola.
Cu minim o seară înainte de Black Friday 2014, intră pe site şi loghează-te. Astfel, dimineaţă, când o să înceapă nebunia, tot ce va trebui să faci este să selectezi produsul, să apeşi “comandă” şi “finalizare comandă”. Cu cât timpul e mai scurt, cu atât ai mai multe şanse de a cumpăra înainte ca produsul să dispară din stoc.

Memorează preţurile

E puţin cam târziu pentru asta şi nu mi s-a părut un subiect destul de amplu pentru a face o postare pe blog. Dacă vrei să cumperi de la eMag, intră şi stabileşteţi produsele pe care le cauţi, notând preţul din prezent. Asta te ajută să stabileşti dacă reducerea merită sau nu există.

Stai cu ochii pe bloggeri

Stai cu ochii pe oamenii de online pe care-i urmăreşti. Unele dintre ofertele de Black Friday 2014 vor fi aflate de aceştia cu o seară înainte. Pe lângă asta, ei vor scoate în evidenţă cele mai avantajoase reduceri.
Ah, Black Friday 2014 nu începe peste tot în dimineaţa zilei de 21 noiembrie (vineri). De exemplu, Matar.ro a anunţat că va da startul campaniei de reduceri încă de joi la ora 20.

Magazine Black Friday 2014

eMag – au cam de toate

Flanco – electrocasnice

Matar – haine şi încălţăminte (începe joi, 20 noiembrie)

Comodo – încălţăminte

Libris – cărţi (reduceri de până la 90%)

Kurtmann – haine

Altex – nu îmi e clar care-i treaba aici, văd că şi în prezent au produse la reduceri sub deviza Black Friday 2014.

Walkin-incălţăminte – au deja ceva reduceri pe site, dar pe 21 vor mai adăuga produse.

Fireşte că lista nu se termină aci. Opţiuni ok ar mai fi evoMag.ro, cel.ro şi pcgarage.ro – dar, din câte am observat până acum, reducerile de la ei nu vor fi chiar atât de spectaculoase. Începând cu joi seară, eu am să încerc să vă ţin la curent cu ce se anunţă, ca să ştiţi dacă merită să vă treziţi cu noaptea în cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.