Seriale – Fear of the walking dead şi Narcos

Majoritatea serialelor pe care le urmăresc de obicei sunt fie între sezoane, fie s-au pişat pe ele complet. Aşa că sunt nevoit să caut altceva pentru a mă relaxa/adormi după muncă. Suits a devenit o mizerie, în caz că te-ai uitat la sezoanele precedente. Cu toate astea, citeam că Fear of the walking dead a avut cel mai bun debut din istorie, inregistrând audienţe record.

Oamenii din serialele cu zombalăi sunt cretini

Acţiunea din Fear of the walking dead pare să se petreacă înainte de The walking dead – la care nu m-am uitat, pentru că mi s-a părut o tâmpenie. Un oraş normal, cu probleme normale – adolescenţi pe droguri, gen -, o familie şi bum! un virus ciudat. Nu, nu loveşte de-odată – chestie care mi s-a părut faină. Zombalăii apar pe măsură ce oamenii mor. Şi mor aşa… unu’ azi, altu’ mâine.
Cu toate astea, acţiunea se petrece în prezent. Copiii au iPhone şi 4G, se uită la clipuri de internet şi cetuiesc pe laptop Apple.

CUM CĂCAT SĂ-MI SPUI TU MIE CĂ OAMENII ĂIA NU AU VĂZUT NICIODATĂ UN FILM CU ZOMBALĂI??? Adică ai iPhone şi 4G, dar habar n-ai ce e ăla un zombalău?

Hei, l-ai împuşcat pe unul şi peste câteva minute se mişcă ciudat, venind mormăind spre tine. Ce e de făcut? Da, da, strigă-l pe nume şi roagă-l să înceteze.

Hai, uite, colegul tău de muncă behăie de parcă a fost o portavoce umană timp de două săptămâni, în timp ce vine spre tine cu ceva bale negre curgându-i din gură şi sânge din spate. Ce e de făcut? Da, da, vindecă-l cu puterile tale supranaturale de profesoară. Spune-i să stea liniştit că totul va fi bine.

7.000 de personaje, singurul care ştie ce e ăla un zombalău e un plod prea gras şi fricos ca să poată face ceva. Muriţi. Tăţi.

Bă, toată lumea ştie ce e ăla zombalău. Îl vezi că vine? Vrea să te halească. Fugi sau scoate un pistol şi dă headshot. Sau un topor, nuş, ceva care să-i dea damaju’ fatal.

Prostie de serial – dar mă uit în continuare ca să-mi chinui femeia, că ei îi place 😀

Pablo Escobar

La Narcos treaba e fix invers. Totul gândit foarte mişto, dramatic, cu tensiune, actori buni şi ceva ţâţe. De fapt, Narcos spune povestea lui Pablo Escobar – cum a ajuns de la un traficant mic, la un adevărat împărat şi cum a decăzut din cauza unor decizii cretine. Nu, nu e un documentar istoric – din câte ştiu, Pablo a strâns primii bani dintr-o răpire – e oarecum adaptat, dar e atât de mişto gândit încât îţi vine greu să nu te uiţi la încă un episod şi încă un episod. Corupţie maximă, opulenţă dusă la extrem şi nevinovaţi morţi pentru ambiţiile traficanţilor de droguri. Mi-a plăcut mult, mult tare de tot!

Pe ambele le găsiţi pe “biblioteca virtuală de filme”.

2 thoughts on “Seriale – Fear of the walking dead şi Narcos

  1. Catalin Corozanu says:

    Suits, la el ma uit si eu acum, sunt pe la sezonul 4, insa am observat ca a inceput sa devina aiurea serialul. Am fost tentat sa ma uit la Fear of the walking dead, insa, n-am ajuns inca sa-l si vad. Insa in schimb ma mai uit la.. The Flash, Forever si mai nou Lucifer (care abia are un singur episod)

    Răspunde
  2. ormuz says:

    m-ai castigat la tate :)) Narcos should be on my list …. Da’ ce zici de True Detective, abia ce i s-a terminat sezonul doi ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.