Serbările Galaţiului: Bani aruncaţi “deampulea”, târtănism şi prostie la superlativ

Au decis ăştia mari şi puternici din Galaţi, mai acum 10 ani sau mai mult, că ei îl vor pe S(e).F(e). Andrei să fie protector spiritual al oraşului. O cretinătate completă! De ce nu l-au ales pe Merlin, Gandalf sau Darth Vader? Ăia sunt the men for the job!

Anyaway, revenind la oile din Galaţi, anul ăsta municipalitatea a cheltuit undeva la 500.000 de euro(sumă oficială… în realitate, cel mai probabil, au dat 25 de euro pe 1 bec) ca să asigure distracţie pe cinste pentru gălăţeni.

Comunitatea a cheltuit undeva la 500.000 de euro. Doamna Comunitatea nu e o persoană reală, asta e clar. Banii ăia sunt din salariile noastre. Mă rog, mai mult ale voastre, eu încă nu am încasat niciun drept bănesc :)) INCĂ! Ceea ce înseamnă că noi ar trebui să decidem cine vine să behăie pe scenă, nu? Ironia sorţii e că tot ăştia ar ieşi, de-alde Fâl-fâl deejays, Andra şi alte specimene inutile omenirii.

Pana mea, unde nu-i cap, vai de picioare! Bag mâna în foc că suma ar fi fost mult mai mică dacă se apela la trupe din underground. Galaţiul are o grămadă, Bucureşti are cu sutele! Eu am o vagă impresie că dacă le oferi 1000 de euro or să fie mega fericiţi şi-or să cânte de mama focului. Dar mno, “comunitatea” are nevoie de oameni care nu gândesc, oameni care nu au cultură, oameni care să voteze fără să judece.

99,99% dintre oamenii care vor ieşi pe stradă şi vor merge la concertele organizate aşa sunt: nişte negânditori cu gura mare, lipsiţi de bun simţ şi valoroşi pentru “comunitate” doar până pe 09.12.2012, ora 23:59; după ora asta îşi pierd orice fel de valoare şi se transformă în chestii care consumă oxigen şi plătesc bani către “comunitate”.

Persoane de calitate şi dragi, chipsuri, băutură şi filme undeva la căldură – cele mai Serbările Galaţiului!

Voi ce v-aţi planificat pentru weekend-ul ăsta?

5 thoughts on “Serbările Galaţiului: Bani aruncaţi “deampulea”, târtănism şi prostie la superlativ

 1. Madalina. says:

  muncaaa! pentru mine e mai cu sens decat aceste “serbari”.

  Răspunde
  1. Adi says:

   Ouch! Presupun că ai să termini munca pe la 6 cel târziu anyway… Dup-aia „să curgă vodkaaaaa!”?

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.