Scrisori spre viitor

Prin mai sau iunie 2009(nu mai țin minte egzact) eram în AIESEC și mă îndreptam spre o conferință de planificare a unor proiecte pentru organizație. Avu loc la mare, la Costinești și în echipa de organizare avea încă doi cretini la fel de mari ca mine( Cîzî și Vlad). Fu șmecher, fu amuzant, fu cu nervi, cu oboseală, cu alcool, cu certuri, cu dumnezei și cu toate cele.

În ultima zi, de dimineață așa, bufniți de… oboseală ne-am dus pe plajă cu toții pentru ultima sesiune propriu-zisă. Era livrată de o tipă Mandra( cel puțin în grupulețul din care am făcut eu parte) și a constat în redactarea unei scrisori către Adi din viitor, de peste un an. Nu mai țin minte ce am scris, nu mai țin minte dacă am primit scrisoarea, nu mai știu dacă problema fu că ieșisem eu din organizație sau că scrisoarea s-a pierdut între timp…

Ideea e că mi-a plăcut foarte mult exercițiul și că l-aș recomanda oricui. E clar că ne facem planuri și pe termen lung și tind să cred că asta e una dintre cele mai bune metode de a ne asigura că suntem pe drumul cel bun. E bine să ne dăm singuri 2-3 palme!

Am dat astăzi peste un serviciu on-line care îți permite lucrul ăsta: să scrii o scrisoare către însuți și să o primești peste un an. Dacă vă place ideea eu vă încurajez să faceți lucrul ăsta( eu cu siguranță simt nevoia să-l fac!) așa că sar cu link-ul: click aici! Meritele merg către Jacquelineblog.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.