Scrisoarea de protest a unui etnobotanist și situația actuală

Am văzut zilele astea, în total, vreo 10 oameni diferiți din lista mea de prieteni pe Facebook dând Share la articolul cu scrisoarea aia de protest scrisă de un plod care dăduse Bacalaureatul. Conținutul scrisorii? Da, bun, instigă. Sunt reacții multe și a devenit viral, iarăși un punct forte.

Însă…

Voi ați văzut data articolului, nu? 2011(două mii unșpe) adică acum un an! Nu țin minte anul trecut să fi ieșit cineva în stradă după Bacalaureat ca să facă ce scria în scrisoarea vieții.

Nimeni nu și-a asumat creditele sau responsabilitatea de autor. Peste tot e scrisoarea unui tânăr. Poate un tânăr jurnalist? Nu văd de ce nu ar fi așa. Un tânăr jurnalist care a vrut să scoată ceva care să facă buzz și a reușit. A găsit senzaționalul.

Problema e că buzz-ul s-a întâmplat abia după 1 an. E ca și cum ai trage un pârț și mirosul ar aștepta 1 an întreg să-și facă apariția. Egzact, aia nu mai e bășină! Singurul motiv pentru care acum, după 1 an de la publicarea scrisorii respective, viralitatea atinge cote maxime este situația actuală.

Situația actuală din România avea nevoie de o astfel de scrisoare pentru că ea are singurul scop de a manipula turma de oi. Tot ce face scrisoarea aia e să instige și segmentul de populație care nu prea se uită la televizor să facă același lucru pe care-l fac pensionarii: să contribuie la destabilizarea țării. Pentru că au timp liber foarte mult și pentru că, exact ca în cazul „revoluției pentru libertate” a negrilor din anii 60, uneori e bine să bagi copiii la înaintare.

Romania. Crapmania. Shitmania.

Rupeți băi țara asta în bucățele! Faceți în așa fel încât euro să ajungă la 5 lei! Ce pizda mă-sii?! Băgați-le ăstora creduli toate căcaturile pe gât căci sunteți siguri că le vor înghiți fără probleme! Bateți-vă joc de poporul ăsta și de țara asta ca să nu mai existe vreun fel de viitor aici, ca să nu mai vină niciun investitor străin să vă fure vouă din ciolan!

Boilor de la conducere și boilor manipulatori din mass-media, 3 metri sub pământ vă doresc! Așa, ca să nu suferiți de caniculă…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EHQe_rKGTqE]

Sursă foto: routerfreak.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.