Schimb de cărți în Galați- bestial!

Au trecut zile bune de la eveniment, dar eu abia acum am prins câteva minute libere. Evident, între timp s-au mai întâmplat chestii. De exemplu: am primit follow pe Twitter de la Fuego! :))

Revenind la lucruri serioase, „Schimb de cărți” de la Galați a fost un adevărat succes! Nu se mai organizase de ceva timp, notorietatea dispăruse aproape complet, așa că pentru 4 zile- cam atât am avut la dispoziție- de promovare, 10 participanți fu grozav!

Ne-am găsit în Geenie Cafe, pe la ora 14. Eu unul aveam emoții pentru că țineam musai să iasă fain și să vină lumea. Ne-am îndreptat către masa rezervată și ne-am pus la taclale. Eram vreo 4. Apoi am devenit vreo 5, apoi vreo 6 și apoi s-a produs cea mai intrare. Exact ca în filme, când intră un personaj crucial pentru firul epic și merge cu încetinitorul pentru plus de impact, au apărut Andrei și Andreea. Nu cu o carte, nu cu două, nu cu șapte ci CU O LADĂ PLINĂ! Mie mi-a picat fața. Liz a avut o reacție asemănătoare.

Ne-am pus la taclale, la făcut poze, am schimbat impresii, recomandări, zâmbete o mie, networking, idei pentru edițiile următoare, multe, multe, multe, foarte multe! Toată lumea se simțea foarte bine, discutam absolut orice! De la cărți, la filme, seriale, licențe, masterate, creații proprii și toate cele! Amu… dacă nici asta nu e întâlnire reușită, eu nu știu ce e!

Nu tu momente de liniște awkward, nu tu zâmbete forțate. Doar voie bună, miros de cafea, miros de cărți și deh… miros de țigară ^_^

Vă mulțumesc foarte mult că ați venit, sper că v-ați simțit la fel de grozav ca mine și abia aștept să vă revăd la o nouă ediție în luna noiembrie!

„Schimb de cărți” de la Galați a avut loc duminică, 14.10.2012, la ora 14:02, în Geenie Cafe. Cei care au ratat sunt sfătuiți să se pregătească temeinic pentru următoarea ediție! Până atunci poposiți și pe la Liz să vedeți cum i s-a părut ei evenimentul(exagerează cu laudele acolo, evident) și rămâneți pe frecvență pentru poze!

P.S. „Is it just me or everything is shit?” e probabil cea mai genială carte pe care am citit-o în viața mea! Mulțu fain, Andrei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.