Schimb de cărţi revine la Galaţi, sâmbătă, în Daily Pub

Woop-woop! Vă fu dor?
Întâlnirile “Schimb de cărţi” revin la Galaţi, după ceva un an de zile – poate chiar mai mult – de pauză. Bagă cartea-n tolbă, ia banu’ de beri şi hai cu noi!

Că tot învie natura şi-alte bla-bla-uri demne de şcoală primară, de ce să nu învie şi întâlnirile “Schimb de cărţi” la mal de Dunăre? Iniţiativa nu-mi aparţine, tot creditul tre’ să meargă către Laura, căci ea va fi guild master, master looter şi alte denumiri din WoW pe care nu le cunosc. Că mi-s but, nub.

“Schimb de cărţi” de primăvară va avea loc sâmbătă de la ora 16,00 în Daily Pub. Nu tre’ să aduci mare lucru, decât ceva cărţi, bună dispoziţie şi ceva interesant de discutat după câteva beri – război, politică sau religie, fireşte, kek.

Mecanismul e simplu: dacă îţi face cu ochiul o carte, o iei acasă, o “dezbraci” din priviri şi cu mâinile şi o aduci data viitore înapoi, eventual cu o recomandare, ca s-o încerce şi restul lumii. N-o brusca, n-o maltrata, nu reecranizăm 50 shades of maro – huehue, aşe amuzant!. Facem un fel de poştă literară, în sens… well, aţi înţeles.

Recapitulând niţel: sâmbătă, 21 martie, ora 16,00 în Daily Pub.

Eveniment de Facebook – “Schimb de cărţi” de primăvară.

Pagină la care să daţi Like dacă vă place – Schimb de cărţi Galaţi.

1 thought on “Schimb de cărţi revine la Galaţi, sâmbătă, în Daily Pub

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.