Sâmbătă mergem la “Schimb de cărţi”!

Nici nu-mi vine să cred că deja a trecut aproape o lună de la ultimul “Schimb de cărţi”! Când stau şi mă gândesc, că într-o lună am reuşit să citesc doar o carte… Dar măcar a fost una dintre cele mai geniale cărţi citite vreodată şi mă jur că nu aveam cum să dau de ea dacă nu mi-o recomanda altcineva.

Luna asta schimbăm puţin decorul. Nu mai mergem la muzică rock; nu pentru că nu ne-ar mai place, dar pentru că am găsit ceva mult mai plăcut. Afară a venit frigul, cafeaua merge doar dimineaţa, la prânz, în timp ce discutăm despre cărţi, filme şi alte chestii faine, vom bea altceva muuuult mai gustos. Vom oferi şi câte o surprinză fiecărui participant! O să fie bestial şi mega-chill, aşa! Locaţia deja aţi aflat-o unii dintre voi de pe Facebook sau de pe broşura de promovare dar nu veţi afla cum o să fie la locul propriu-zis până nu veţi fi acolo.

Data trecuta a fost voie bună şi nu s-a discutat doar despre cărţi. Eu unul am aflat nişte chestii folositoare despre licenţă chiar! Facem schimb de contacte, schimb de idei şi schimb de cărţi! Ora 14:00, Ceanăria “Casa Gustului”, da?

Cine vine? Cine are nevoie de indicaţii?

Eveniment organizat de mine și de Liz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.