Sâmbătă, în 90`s vor “plânge” chitarele! Concurs de improvizaţie sau cover

V-am tot bătut la cap pe-aici cu puţinele locuri din Galaţi în care am fost şi m-am simţit bine. Hai să vă spun de încă un eveniment mişto la care, sper eu, să fie destul de multă lume.

Ştiţi deja ce părere am eu despre barul 90`s. În articolul ăla găsiţi cam toate detaliile necesare pentru a vă face o impresie despre loc.

Sâmbătă, 17 ianuarie, în acelaşi bar va avea loc un concurs care sună promiţător. Sper ca acest aspect să se întâmple şi la propriu. E vorba despre un concurs de improvizaţie sau cover la chitară. Am aflat că până marţi seară se înscriseseră opt concurenţi – un număr destul de decent.

Evenimentul de Facebook – CONCURS DE CHITARA !!! (improvizatie sau cover) – spune aşa:

Daca stii sa “zdrangani” o chitara, te asteptam sa te inscrii la concursul nostru si sa ne demostrezi ce poate face una bucata om cu una bucata chitara. Castigatorul va fi desemnat de public si va primi un voucher in valoare de 150 de lei pe care-i va putea folosi la bar. Daca nu stii sa “bubui” o chitara, nu e nici o problema, poti veni sa asisti impreuna cu noi si sa ajuti la desemnarea castigatorului. Pentru mai multe informatii si detalii, contact : 0754608107 – Andrei

Mai ştiu eu ceva oameni care ştiu să cânte la chitară, sunt curios dacă se vor afla printre concurenţi. În caz că nu, mi-ar plăcea măcar să-i văd în public, de unde să vadă cum merg lucrurile, în speranţa că vor mai fi ediţii viitoare şi vor găsi impulsul necesar pentru a participa. După cum spun şi cei de la 90`s, concursul e cu premiu: 150 de lei, ceea ce înseamnă 30 de beri. Pentru a obţine premiul, concurenţii au la dispoziţie câte 15 minute fiecare, timp în care trebuie să impresioneze publicul cum ştiu ei mai bine.

conc chitara

Vestea pe care o aşteptau mulţi: concerte?

 Le-am dat un mesaj celor de la 90`s şi se pare că în viitorul foarte apropiat vor aduce o trupă să concerteze. E bine, zău! Nu vă spun încă despre cine este vorba, dar vestea asta mă încântă. Galaţiul are nevoie de mai multe locuri în care să putem merge să bem bere, să ascultăm muzică bună şi, din când în când, să încingem un “ţurai!” cu dat din cap şi plete-n vânt.

Dacă plănuieşti să vii la acest concurs, te sfătuiesc să suni din timp pentru o rezervare. Eu voi fi acolo; sunt tare curios cum va ieşi.

De-asemenea, dacă eşti de-aceeaşi părere ca mine – că Galaţiul are nevoie de locuri ca 90`s – dă un share acestui articol prietenilor tăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.