Români care mă îngrozesc

 

Antena 3 trebuie închisă, zic eu. Au exploatat gloata de negânditoare cu frică de dumnezeu, lucru care ar merita să fie declarat ilegal.

Mi se pare o mizerie monumentală, o tâmpenie uriaşă! Iar cei care nu reuşesc să-şi pună neuronii în mişcare mă îngrozesc.

Evident că Maria Grapini e cu ei, ce mama mă-sii! Nu cred că o suspectează cineva pe cucoană de inteligenţă.

Gândiţi-vă că oamenii ca ăştia din clip au drept de vot şi sunt primii la urne, sunt în stare să stea la coadă ca să se laude cu titlul de “primul român care a votat pentru Gâdea”. Sunt în stare să fută ireparabil viitorul unor tineri bazându-se pe vorbele unor şmecheraşi care-o duc de milioane de ori mai bine ca ei şi cărora nu le pasă decât de propriile buci (şi-ale lui Felix).

Mă uitam şi pe comentariile pe care le moderez zi de zi la muncă. Îţi dai seama de vârsta cuiva din felul în care scrie omul: caps lock, cratime puse deampulea şi dezacorduri. Nu îi blamez că nu ştiu gramatică, vremurile din tinereţea lor au fost diferite. Dar îi condamn vehement că refuză să gândească şi se lasă manipulaţi! România nu are nevoie de o gloată de oi care behăie la comandă, ne ducem fix pe pulă dacă ăştia ne decid viitorul. Ar fi chiar atât de groaznic să li se ia dreptul la vot celor care nu au un IQ de om( minim cred că e 90)? Soluţie radicală, mno, ştiu…

Mergem la vot sau nu?

2 thoughts on “Români care mă îngrozesc

  1. Laura says:

    Frate, ii lasam noi sa aiba copii p-aia care nu stiu nici sa isi lege sireturile, cum sa le luam dreptul la vot…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.