Ritardz on Facebook!

Știu, e dur! Din păcate e adevărat, bă!
Mă adresez vouă, majoritatea negânditoare!

Facebook-ul, ca platformă, e genial și dacă știi cum să-l folosești poate valora o avere! Promovarea e atât de simplă! Asta, evident, dacă ai ce promova. Dacă ești un simplu om ce consumă oxigenul planetei și te rezumi la share-uitul pieselor tale preferate… Păi, măcar fă-o cu cap!

Nu vreau să intru în detalii și să vă spun că efectiv nu câștigați absolut nimic din share-uitul melodiilor pe Facebook; tot ce faceți este să oferiți încă un detaliu despre gusturile voastre. Lucru ce e bun pentru cei din lista voastră de prieteni pentru că Facebook-ul a fost inventat pentru a socializa și pentru a afla detalii despre persoane.

Problema ce vreau s-o evidențiez e simplă. Logic, în momentul în care împărtășesc ceva cu ai mei prieteni de pe Facebook deja îmi place chestia aia. Fie că e poză, melodie sau un status banal. Treaba asta se subânțelege(cred că e cu î din i dar las-o bă că merge-așa) atât timp cât nu fac precizarea că e ceva nasol și că nu sunt de acord cu lucrul respectiv. Oricine împărtășește opinia sau pasiunea mea, evident va da Like-ul de rigoare.

Lucrul ce mi se pare pur și simplu retardat este să îți dai singur Like la ceea ce ai Share-uit! E stupid, e retardat, e prostie, e pleonasm în mama mă-sii de treabă! Nu mai faceți asta! Colac peste pupăză, unii dintre voi vă mai dați și un comment de genul „:x”…

Ce căcat! Dați-i drumul înapoi pe bunăcinci!(Hi5)

4 thoughts on “Ritardz on Facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.