Rezultate

În urmă cu câteva zile lansam o provocare prin care îmi propuneam, oarecum, întoarcerea la lucrurile simple și banale pe care le adoram, de altfel, în urmă cu ceva timp.

În caz că nu vă dați seama despre ce vorbesc puteți citi aici. Mă refeream la lucrurile simple numite pix și foaie.

Privind agenda pe care am cumpărat-o atunci realizez că utilizarea ei a avut rezultate. Am umplut 8 pagini cu idei și chestii folositoare și am făcut-o într-un timp foarte scurt – ceea ce e o performanță pentru mine. Prin utilizarea unei agende în locul netbook-ului am reușit să înlătur un factor și-anume distrasul atenției. Evident, folosind netbook-ul, țineam deschis și Facebook-ul și Twitter-ul și YM-ul și FeedDemon-ul, Gmail-ul și alte progrămele sau pagini ce-mi sunt folositoare mie. Am o rețea măricică de cunoștințe și o atenție ciudățică lucru ce afecta orice idee în momentul în care cineva mă întreba ceva sau vedeam ceva curios pe Twitter de exemplu. Deci din punctul ăsta de vedere agenda și pix-ul bate funduri(kick ass).

Problema pe care am avut-o este legată de pusul în aplicare a ideilor. Neavând netbook-ul cu mine nu am putut scrie mai nimic, nu m-am putut documenta și nu am putut cere nici un fel de părere. Având în vedere că mi-au venit în jur de 12 idei noi de subiecte pe care să le abordez ar fi trebuit până acum să și pun în aplicare câteva. Lucrul ăsta nu s-a întâmplat din păcate.

Încă un lucru pozitiv este reprezentat de mobilitate. Trebuia să fiu mega atent la ce lovesc sau la cum îmi arunc rucsacul când știam că am netbook-ul în el și de-asemenea, trebuie luată în considerare și greutatea. Având doar agenda, m-am simțit oarecum mai liber să-mi arunc rucsacul pe ici-colo, lucru grozav!

Anyway, avantaje și dezavantaje. Folositul pixului în combinație cu o agendă e foarte okay dar în continuare tind să împac și capra și varza. În continuare îmi doresc o teblețică. Micuță și ușoară, ca să o pot căra după mine și să pot folosi și internetul când am nevoie.

Voi, cei care ați început să folosiți agenda și pixul sau voi, ce nu v-ați oprit din folosit, ce sfaturi aveți pentru mine?

P.S. Mai aveam puțin și făceam un review la o agendă și un pix…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.