Revoluționarul v2.0 a.k.a. pensionarul

Îmbrânceală, bă! Că se poartă. Țipete multe, nervi și mai mulți, jandarmi și toate cele. Amuzant e că nu tinerii, veșnic nemulțumiți și cu gândul de a da foc țării, au făcut treaba asta ci pensionarii.

Atât în Galați, cât și în București(mai ales în capitală), astăzi pensionarii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva guvernului. Pe lângă cererile obișnuite, pe silabe- De-mi-si-a!- mulți dintre pensionarii prezenți acolo erau foști revoluționari. Paradoxal sau nu, chiar și acum ei sunt revoltați pentru că aparent mai marii țării vor să le taie indemnizațiile de revoluționari. Au zis că vor renunța la ele doar când parlamentarii vor renunța la salarii. Bine.

Văzând la televizor cu câtă înflăcărare își doreau să dărâme gardurile de protecție am realizat de ce mișcarea Occupy Ză World nu are succes: le lipsesc pensionarii! De-asemenea am realizat că sunt câteva motive simple pentru care pensionarii sunt revoluționarii perfecți:
1. Nu prea mai au ce pierde. Virilitatea și pofta sexuală le-a murit de mult, sănătatea le lipsește, dinți nu mai au și așteaptă clipa în care vor fi mâncați de țintirim, alergând uneori după baloane.
2. Au tot timpul din lume să planifice marea revoluție și mai nou știu să folosească și internetul.
3. Sunt mulți tare, bă! Chiar tind să cred că sunt de două ori mai mulți pensionari în țara asta decât muncitori. Că unii pensionari mai au și un job ca paznic, la negru, asta e partea a doua.
4. (Asta e urâtă) Oricum nu mai au mult de trăit deci pot fi folosiți ca obstacole pentru a bloca mașinile jandarmeriei.
5. Pot fi activați folosind trei cuvinte magice: Boc, Băsescu, pensie.

Deci, ăștia de vreți să ocupați locuri și străzi, cumpărați-vă pensionari, bă!

Meanwhile, în Galați:

2 thoughts on “Revoluționarul v2.0 a.k.a. pensionarul

  1. Marlena Hij says:

    Pare mai rau la TV decat in realitate! Adica nu e mare diferenta intre ce s-a intamplat probabil in Galati si ce era in Bucuresti! Eram la o cafea in Victoriei, unde se intamplau ‘protestele violente” – sau cel putin asta era marele titlu la stirile difuzate si in cafeneaua cu pricina si cand ma uitam pe geam vedeam o adunatura de insi tristi, zgribuliti si dezolanti!

    Morala – media sucks! 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.