Revolta puțelor

În urmă cu ceva timp niște tipe rusnace au intrat într-o biserică și cică au făcut chestii cu blasfemii și alte cele pe-acolo. Dacă mă întrebi pe mine, nu sunt de acord, fetele nu au făcut nimic greșit. Doar au filmat un clip neconvențional. Ca Lady Caca.

watch?v=ALS92big4TY

Știți deja că s-a făcut foarte mare tam-tam pe tema asta. Madonna le-a sărit în apărare(și ceva cu drepturile gheilor pe-acolo dar nu mă prind ce și cum), Putin a zis că declară război maică-sii, Lady Caca a vomitat pe scenă, Ponta și Crin și-au luat-o în freză la referendum și alte evenimente neplăcute declanșate de masturbarea liniștei religioase și ruperea link-ului dintre Pământ și dumnezeu.

În urmă cu vreo 40 de minute, 3 dintre membrele grupului au fost găsite vinovate. Minim 7 ani la răcoare dar cică pedeapsa va fi anunțată mai târziu, în cursul zilei de astăzi. Câți bani a furat Năstase? Ah, justiția nu e aceeași pentru toată lumea.

În încheiere cred că lucrurile nu au fost digerate bine. Din moment ce ele au intrat în biserică și au masturbat iremediabil link-ul cu dumnezeu cred că problema ar trebui pusă astfel: dumnezeu, cât de tare te-au supărat fetele astea? Cum? Niciun răspuns? Putem presupune că nu te-ai supărat? Cum? Niciun răspuns? Okay, you are free to go!

Da, cică o să ajung în iad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.