Review de vin bun şi ieftin

Într-o dimineaţă cu soare şi rouă pe frunzele de urzică cu care se ştergea la dos, Burebista se trezi falnic. Se scărchină straşnic pe burtă şi-şi scoase scamele din buric, exclamând “Băăăă, de ce te caci pe gardul meu?!”. Mirarea-i fu supremă, când câcăciosul se întoarse…

Era o scumpă domnişoară. Gingaşă, frumoasă, subţirică, cu ţâţe mari, la Soare te puteai uita, dar la ea ba. Burebista nu mai ştia ce să spună. Să se fi înşelat? Să fi fost de vină puchinii care abia-i permiteau ochilor să se deschidă? Să fi fost de vină propriile boaşe pentru mirosul radioactiv? Burebista-şi mirosi mâna şi nu leşină. “Hmm!”, mâhni falnicul bărbat…

Între timp, profitând de lipsa de reacţie a bărbatului, fata deja alerga pe uliţă de parcă ar fi furat neşte bijuterii şi un PS4 dintr-un mall din România. “Băăăăăă!”, strigă Burebista după ea. “La cur nu te ştergi?”, urlă acesta după ea întinzând nişte frunze de urzică.

Nu ştiu dacă aşa se fac review-urile la vinuri, dar din câte am observat, uneori sunt însoţite de nişte poveşti care nu prea au legătură cu natura licorii. Sau poate pur şi simplu sunt eu bătut în cap şi nu înţeleg.

“Crăiţa Transilvaniei”, demisec, şapte lei la Profi. Culoare… roşie. Gust… bun. Miros… de vin. Nu-ţi face gura pungă şi râgâi a bacon după el, mai ales dacă ai mâncat înainte nişte cartofi cu ceapă, bacon şi caşcaval la cuptor. Eticheta-i mişto şi mi-am tăiat ieri unghiile.

Cică se pun şi poze:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.