Revelion @ McDonald’s

Am sărbătorit finele lui 2011 și începutul lui 2012 la McDonalț, unde sunt cel mai angajat dintre angajați. Ați putea spune că e trist, dar eu o văd ca pe o experiență unică pe care nu o voi mai repeta. Nu că fu nașpa, dar…

În Galați McDonalț-ul este situat aproape de Spitalul Județean- locul de unde pleacă cele mai multe salvări. Probabil vă gândiți că în seara de revelion nu prea a lucrat serviciul ăsta. Vă înșelați! Printre zecile de taxiuri cu oameni bușiți care își doreau un BigMac sau o „șaorma dă vită” pe la 11:50 sau 12:30, salvările au contribuit la spectacolul fonic.

La 12 noaptea, am ieșit împreună cu ceilalți doi colegi în fața restaurantului să pocnim și noi o pertardă și o sticlă de șampanie și în cele 15 minute petrecute afară am numărat 3 ambulanțe. Apoi, toată noaptea cred că au mai fost undeva la 20 de sunete de salvare. În cazul în care a fost vorba doar de cardiaci și indigestii, mnoh, nasol.

Dar tind să cred că 90% dintre cazuri s-au datorat alcoolului și drogurilor. În cazul ăsta, ce dracu e în mintea voastră?! Au intrat zilele în sac?! În momentul în care o iei pe ulei nu mai e frumos căci nu mai ai nici un fel de control. Picioarele ți se moaie, echilibriul nu mai există, gura nu mai scoate cuvinte normale, stomacul te îndeamnă spre budă, culorile se amestecă… Nu e cul, bă!

6 thoughts on “Revelion @ McDonald’s

 1. Pingback: Status check! « New is always better!
  1. Ionut says:

   Me no can do, ’cause romanians who post 9gag SHIT that came from reddit or 4chan on FB and other places made it aaaaaall full of themselves.

   Răspunde
 2. Adi says:

  Doar am google-it „Drink all the alcohol”. Asta fu printre primele rezultate :p

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.