Refuz

Îmi plac tare mult oamenii geniali. Cred că și ție!

Îmi place să fiu impresionat și cutremurat, în sensul pozitiv. Cred că și ție îți place. Mai ales când privind cu tot cinismul din lume pielea ți se face de găină din cap până în picioare și te întrebi „Cum să faci așa ceva?”.

România are multe talente și oameni geniali făcând abstracție de ceea ce se promovează la televizor. Mereu mi-au plăcut actorii și actrițele pentru că au felul lor de-a fi. Se aseamănă dar nu prea…

Florin Piersic probabil poate povesti un an întreg fără să repete o povestioară. Florin Piersic m-a făcut să plâng recitând o poezie banală. Maia Morgenstern mi-a lăsat mereu impresia cum că ar fi o Vitoria Lipan în realitate. Bat la pariu că femeia asta e mai bărbat decât mine! Nu mi-e rușine să zic asta.

Ultima ei performanță m-a lăsat isjdnfhsdfhsdnfdisfn! Și totuși mi-e greu să nu mă întreb „de ce e nevoie de astfel de lucruri?”. Refuz să cred că suntem atât de bătuți în cap încât să avem nevoie de un astfel de exemplu extrem pentru a ne mobiliza.

În mintea mea, în continuare, nu cred că asta e soluția pentru Roșia Montană și sper că Maia nu a făcut pe bune ceea ce se vede în clip.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=22O9J8PRK-Y&feature=player_embedded]

Nu voiam să scriu despre asta pentru că a creat atât de mult buzz încât am zis că e o cretinătate ce conține niște cuvinte mărețe spuse pe bani. Dar nu cuvintele fac omul ci acțiunile. Doamna Morgenstern, mă înclin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.