Reduceri la eMag. La ce să te uiţi

eMag face timp de trei zile, 23-26 iunie, reduceri de până la 50 la sută la aproape orice. Pentru cei care şi-au pierdut virginitatea într-ale reducerilor online, lucrurile sunt simple. Iată o listă cu chestii care nu neapărat au reducerile menţionate, ci sunt la preţ bun.

Telefoane

Lg G3 – 1.600. Flagship-ul LG de anul trecut încă este un telefon foarte, foarte bun. Reducerea nu e tocmai 20%, cât spun ei, dar 100 de lei sunt tăiaţi din preţ. Mai sunt şi resigilate la 1.440 de lei.

Lumia 530 – 330 de lei. La acelaşi preţ a fost şi în primăvară. Un telefon care face poze decente, se mişcă bine şi are o autonomie decentă.

Samsung S4 mini – 760 de lei. Varianta mai mică a lui S4. Face poze bune, se mişcă decent.

Samsung Galaxy Core 2 – 500 de lei. L-am văzut la un prieten. Ecranul, cu toate că are rezoluţie slabă, se vede bine, iar experienţa e destul de fluidă.

Allview X1 Soul Mini – 500 de lei. Un telefon foarte lăudat la vremea lui. Autonomie bună, design frumos şi experienţă fluidă.

Lg G2 mini – 670 de lei. De Black Friday a fost 680 de lei, dacă nu mă înşel, deci preţul este bun. Telefonul a primit recent şi Android 5 Lollipop.

Laptopuri

Laptopuri sunt multe modele cu preţuri decente. Mie-mi place Lenovo ăsta (ecran FullHD, 1TB HDD, Radeon R7 – 2 GB dedicată) la 1.900 de lei. Pentru cei cu pretenţii mai mari, văd că au în ofertă un Zenbook cu procesor Broadwell (cea mai nouă versiune) la 3.000 de lei.

Televizoare

Aici nu prea mai ştiu preţurile, dar modelul ăsta cu diagonală de 102 cm, Full HD, la 1.100 de lei mi se pare o alegere bună.

Oferta întreagă poate fi consultată cu click aici. Nu vă speriaţi dacă ceva dispare de pe stoc, sunt şanse mari ca în trei zile să reapară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.