Cine stinge lumina?

Vin alegerile. Ponta, dacă nu reuşeşte să ia Cotroceniul, e terminat şi merge după Becali. În contextul ăsta, e clar că va face absolut tot posibilul să-şi atingă scopul, chiar dacă populaţia posesoare de cel putin un neuron funcţional nu îl vrea preşedinte.

Moise Guran simplifică puţin treaba cu pomana electorală de zilele astea. E clar că într-o ţară ca România, cu o economie la pământ, nu ai cum să faci o rectificare bugetară fără să tai de undeva, căci banii nu cresc în livada magică a lui Ponta.

Cel mai alarmant este că banii ăia au fost luaţi de la unul dintre lucrurile vitale de care România duce lipsă: infrastructura. Din cauza lipsei de autostrăzi, poduri peste Dunăre – tunel pe sub Dunăre, LOL, Marius Stan… – investitorii nu prea vor să vină la noi. Şi e uşor să faci lucrul ăsta când îţi pasă doar de foloasele pe care urmează să ţi le însuşeşti.

Nu le pasă de pulime – aici mă refer la cel mai mare grup mafiot din România, Guvernul – vor face orice să pună mâna pe tot ciolanul. Un motiv în plus pentru a-l împierdica pe Ponta să-l obţină. Hai la vot!

Ah, cu banii ăia către primării, o să se facă două lucruri:

1. Mituit aleşi locali să treacă la hoarda PSD, UNPR.

2. Mituit oi să voteze Ponta.

Dacă nici asta nu te convinge să nu votezi Ponta, eu nu ştiu ce mai e de zis. Cine stinge lumina?

https://www.youtube.com/watch?v=zKoDCJyxKTo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.