Recomandaţi-mi o cazare la Lepşa

Woot! Se apropie ziua mea şi, cum nu o să am bani mai deloc, o să fac un super-mega concediu de patru zile undeva foarte aproape de Galaţi. Lepşa pare alegerea cea mai bună, căci are munţi şi copaci, o cascadă şi trasee uşoare.
Dar nu prea ştiu unde să mă cazez.

Am zis să nu mă duc iar la Buşteni/Sinaia/Predeal, iar transportul până în alte staţiuni montane mă aruncă din chiloţi. Sărăcia mea îşi doreşte ceva cât mai aproape de Galaţi, cu ceva munţi şi trasee uşurele. Aşa că am zis să mă uit la Lepşa.

Evident, nu am maşină, o să mergem cu maxi-taxi, aşa că ideal ar fi să găsesc o pensiune prin centrul staţiunii. Am făcut capătul la turistinfo.ro, dar nimic nu se compară cu o recomandare sinceră.

Ce mă interesează să “conţină”: baie, frigider (nu tocma’ musai) şi IEFTINEALĂ. Vreau să mă plimb pe coclauri, nu îmi trebuie lux în cameră.

Aşa că dacă aţi mai fost la Lepşa spuneţi-mi şi mie unde, cum fu şi cât o costat cazarea. Erau magazine prin apropiere (nu cred c-o să-mi permit mai mult de o masă la restaurant)?

Ah, dacă ştiţi şi alte staţiuni (mai dge munte aşe) relativ aproape de Galaţi, unde se ajunge cu maxi-taxi şi sunt destule de văzut, împungeţi-mă, vă rog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.