Recomandările zilei 11.01.2013

E vineri, sunt liber, să înceapă weekend-ul și să-mi fac niște tatuaje, zic!
Afară e iarnă deci e frig.

1. Americanii… deja încep să mă satur de așa ceva! Câți copii trebuie să mai moară până reglementează cretinii accesul la arme? Dacă vă mai amintiți, pe 15 decembrie s-a întâmplat ceva asemănător, cu mai multe victime. Ieri, un alt plod a omorât alți plozi. Tot într-o școală. Obama, fă ceva! Că dacă era școala unde învață fică-ta aduceai CIA și NASA și toate organizațiile! Boule!

2. D-ale filmului via Animaloo. Din câte știu Mungiu nu a fost nominalizat până la urmă, dar hai să plângem după „geniul” Nicolaescu.

3. „Problema presei clasice va fi simplă şi mă tem că se va pune curînd: o îngropăm sau o incinerăm?” Manafu vorbește despre rahaturile din presă. Subscriu, subscriu tare de tot!
Amu’, buba pe care o văd eu sună în felul următor: în cazul publicațiilor gen CanCan, Click sau Libertatea tirajele monstru nu sunt făcute de oamenii cu capul pe umeri; oamenii care gândesc puțin au întors de mult spatele acestor tâmpenii mondene. Cam la fel e și cu televizorul: majoritatea prietenilor mei și majoritatea colegilor de redacție nu se mai uită la televizor sau nu mai au televizor acasă. Deci soluția ar fi alta.

Tot majoritatea decide și majoritatea e fără minte. Romania, te iubesc… ca un cui în talpă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.