Să ne panicăm – vine războiul!

Recunosc, nu am citit multe şi mi se pare firesc să-mi dau cu părerea despre acest subiect. E simplu – vine războiul.

Da, e ciudat că Merkel se duce ca o furnicuţă gospodină pe la Putin, pe la Ucraina, pe la Obama şi pe unde o mai fost ea ca să găsească o soluţie diplomatică. Nu ştiu de voi, dar eu când aud despre ea, îmi vine în minte o singură imagine – aia cu Merkel tânără, cu ţâţele slobode.

Am auzit de o teorie interesantă – lui Obama i se termină mandatul prin ianuarie 2016, deci în perioada septembrie 2015 – martie 2016 ar urma să aibă loc o oarecare harababură în America. Ăsta negru nu va mai lua nicio decizie importantă, iar următorului îi va lua ceva timp să-şi consolideze influenţa. Cică asta ar fi perioada perfectă pentru Putin de a pleca la război. Dar căcat, de ce să te pui în calea lui Ivan Turbincă? Şi-aşa se militează peste tot, pe majoritatea blogurilor, către o alimentaţie sănătoasă, organică – poate nu ar fi o idee rea să fugim în munţi. De acolo ne putem apăra folosind roci high-tech şi ghioage cu lunetă. Sau să facem o ţuică de pufoaică cu care să-i mituim pe ruşi să ne lase în pace.

Mai văzusem undeva că cică toate arestările astea – Udrea & co. – ar fi, de fapt şi de drept, un ordin de la americani. Trebuie purificată patria de hoţi şi corupţi, căci aceştia vor fi primii trădători. Desigur, Udrea se pare că are pile la masoni – conform stiripesurse.ro – căci semnul cu degetul la nas ar fi fost un semnal către aceştia. Am râs brutal.

Între timp, trecând cu vederea toate arestările şi părerile, eu nu cred că ruşii vor veni peste Galaţi. Aţi văzut ce drumuri avem? Dacă survolează ăştia oraşul vor trage concluzia că au aruncat deja bombe aici şi vor trece mai departe. Din cauza asta, le sugerez tuturor sugătorilor de bani publici să nu mai facă eforturi, nu avem nevoie de drumuri bune, autostrăzi sau aeroport; suntem în siguranţă aşa.

Oricum, dacă simţi că ai farmec la tăntici trecute de 40 de ani care lucrează la evidenţa populaţiei, îţi sugerez să bagi mare şi să treci la atac. Le faci fericite, le aminteşti de tinereţe, iar când te vor întreba „câţi ani ai, păpuşe masculină?” le răspunzi „36, dar mi-au greşit ăştia anul de naştere. Modifici tu, pisi?”. La primul val de soldaţi îi vor lua pe cei cu vârsta cuprinsă între 25 şi 35, din câte ştiam.

În fine, aţi ghicit – nu sunt patriot. Refuz să lupt pentru orgoliile unor băşinoşi.

La final, dacă o fi să ne ducem cu arma-n mână la război, sper ca Casio (hă!) să nu-mi poarte pică şi să-mi sfinţească şi mie gloanţele. Mi se pare sublim să omori în numele şi cu binecuvântarea lui dumnezeu – poate primeşti şi o rezervare în Rai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.