Schimbă-ţi gratis periuţa veche de dinţi, sâmbătă, la Galaţi

Cică un român de la oraş foloseşte o periuţă de dinţi, în medie, timp de doi ani. Cică e naşpa chestia asta. Doctorii recomandă schimbarea periuţei de dinţi o dată la trei luni. Ciudat e că ustensilele astea nu sunt chiar atât de scumpe…

Eu mi-am luat o periuţă de dinţi nouă când m-am mutat. Am dat pe ea patru lei, de la Profi. E Colgate şi se simte bine, îşi face treaba, doar că în cazul meu e cam musai să ajung la dentist. Şi ştim cu toţii cât de fucking scumpe sunt serviciile unui stomatolog, jesus!

Dacă crezi că au trecut deja trei luni de când ţi-ai schimbat ultima oară periuţa de dinţi, sâmbătă, de la ora 10,00, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi, o poţi schimba gratuit. Caravana “Rabla pentru periuţa ta” poposeşte mâine în oraşul nostru, motiv pentru care poţi economisi patru-cinci lei şi poţi face rost de o periuţa de dinţi nouă. Pe lângă asta, organizatorii îţi vor acorda şi o reducere de până la 50 la sută pentru diferite paste de dinţi.

Decât să ajungi la dentist, mai bine urmezi sfatul stomatologilor şi faci tot posibilul să stai departe de cabinetul lor.

Desfăşurat în şapte oraşe, printre care şi Galaţiul, proiectul caravana “Rabla pentru periuţa ta” face parte din campania “Zâmbeşte România”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.