Puterea lui doamne-doamne

De când am încetat să mai cred balivernele religioase şi să mă mai duc la biserică doar în zilele de sărbătoare – aşa-i, n-am fost niciodată un bun creştin (LEL) – am început să privesc reprezentanţii lui doamne-doamne pe Pământ drept nişte oameni de afaceri extrem de pricepuţi.

Şi pe de-o parte aşa e. BOR, în frunte cu ilustrul Daniel, este interesată doar de bani – paradoxal, considerat “ochiul dracului” – pentru construcţia de biserici, cică. Eh, orice corporaţie trebuie să se extindă şi să testeze noi pieţe pentru a ajunge la cât mai mulţi clienţi.

Revenind la evenimentul de astăzi, arhiepiscolul Tomisului, IPS Teodosie, este cercetat penal pentru fapte de corupţie; mită, fireşte. Interesant este că doamne-doamne l-a protejat o dată, în 2009, în acelaşi dosar, când, în lipsă de probe, cazul a fost clasat.

Dar misterioase sunt căile domnului şi putreziciunea cuprinde totul când îşi bagă SATANA coada! :))

Au apărut noi date şi buf!, nenea popa şmecheraş s-a trezit audiat la DNA. Sper să-l înfunde, să ajungă să i se ia straiele.

Şi-amu’ întrebare firească: de ce nu intră DNA mai nevos puţin în BOR? N-or plăti taxe, nici nu au obligaţia să-şi facă publice declaraţiile de avere, dar cred că în majoritatea cazurilor există discrepanţe uriaşe între veniturile realizate şi bunurile dobândite (case, vile, maşini, bani la bagaboante). Pentru că cutia milei este probabil cel mai performant tool de fundraising.

3 thoughts on “Puterea lui doamne-doamne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.