PUNKvelion – pentru cei mai buni!

Dacă anul trecut am marcat sfârșitul lui 2011 și începutul lui 2012 printr-o modalitate muncitorească(în oarecare măsură), anul ăsta lucrurile au stat complet diferit.

Au fost alți oameni, oameni pe gustul meu, a fost muzică bună, băutură la discreție și fun din belșug. Am vrut să fac pe dracu-n patru să fie așa și sunt de părere că am reușit. Lume beată nu PREA a fost, eu nu am reușit decât să-mi iau o amețeală plăcută, nu s-a spart nimic, nu s-a certat nimeni cu nimeni, fără supărări, fără pierderi – epic! epic, epic, epic! În caz că nu mă credeți pe cuvânt, fotograful de serviciu o făcut și un timelapse:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yfy97QcAcCg]

Da, da! Mi se pare foarte corect!

Cam așa fu toată noaptea. Spre dimineață, când am obosit, ne-am așezat ca niște boși și ladies la o narghilea cu vin. Dap, e o narghilea roz pentru că noi așa ne rostogolim! 😀

La 12 noaptea am ieșit pe Brăilei, în mijloc și am călcat nițel iarba verde de acasă. Ce m-a uimit aici a fost numărul mare de mașini de la ora 00:00. Uuuunde pula mea se duceau nu știu, dar îmi imaginez că e cam trist să te prindă anul nou în mașină sau în taxi. În rest au fost multe pocnitori și mi-au înghețat mâinile pe șampanie.

Și-acum la muncă. Da, știu… Stați fără grijă, vor apărea poze și pe Facebook, mai pe seară. Ce? Să vă las eu fără subiecte de bârfă? Never!

1 thought on “PUNKvelion – pentru cei mai buni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.