Pu! La naiba!

E grele, zau! Nu ma refer la propria-mi viata sau ceva asemanator ci la realizari si vise mari. Mari adica sa aiba o suprafa mare, un scop precis si folositor comunitatii si, eventual, doua etaje. Pen’ ca e mai frumos asa. Bigger is better si presupun ca fetele vor fi de acord cu afirmatia asta.

Revenind la marele secret… Etapa de planificare si research e probabil cea mai anevoioasa pentru orice fel de proiect. Poate nu si pentru alea de la scoala, caci tot ce iti trebuie e Google si o imprimanta(asta pentru calea aia mediocra).

Sunt N-spe mii de conditii ce trebuie sa fie indeplinite. Problema si mai mare, in cazul meu, este ca nu am nicio sansa sa indeplinesc vreo 5 dintre ele in viitorul apropiat. Am o solutie, totusi. Dar nu depinde de mine, depinde de o profesoara. Mda, totul se rezuma la oameni si apoi la bani. Presupun ca multi bani ar rezolva toate problemele dat pen’ ca nu e multi bani disponibili, trebuie sa razbim cu putini bani. Pen’ ca asa e in Romania.

Evidnet pornesc la drum ferm convins ca o sa dau gres. Nu imi doresc asta dar ma astept la asta. Ceea ce inseamna ca in cazul in care ideea devine realitate, voi fi cel mai fericit dintre pamanteni(see wut i did there? :D). Pana atunci, research, net, tigari si cafea sa fie.

Excalibur, da-mi putere!

Pwrd by Moto

1 thought on “Pu! La naiba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.