Provocări și stimuli pentru minte

Cabral și Petreanu au intrat în jocul Romtelecomului – casa3play.ro pentru a demonstra că tehnologia e fun și te ajută enorm în rezolvare provocărilor din viața de zi cu zi. Evident că nu contest, nu știu ce m-aș face fără smartphone sau fără laptop.

Acum ei sunt în căutare de provocări.

Mă amuză puțin – pentru că sunt eu mai bușit – faptul că toate provocările pe care le-au primit până acum sunt fluffy, roz și pudrate cu praf de stele: să învețe balet, să facă poze, să imite specimene gen Becali sau Bendeac și multe altele care nu fac decât să demonstreze că românii sunt un popor… petrecăreț.

Eu vin cu altă idee și o provocare diferită. Când am văzut decorul și pe cei doi protagoniști în filmulețul de pe www.casa3play.ro mintea a făcut instataneu conexiunea cu filmul „The Sunset Limited” cu Tommy Lee Jones și Samuel L. Jackson. Evident că decorul nu e deloc la fel, în film nu e mai nimic de la Ikea.
Provocarea mea sună în felul următor: Cabral și Petreanu să adapteze ultima scenă din film și să o joace. Să fie în română, ca să înțeleagă toată lumea și să fie inspirațională, să instige la dezvoltare, la depășirea limitelor. Mi-ar plăcea la nebunie să fie o scenă de 1 minut care să reușească să schimbe măcar 5 persoane.
Cam așa arată scena la care mă refer:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QQ0c_jE9HVw]

În viața de zi cu zi nu dăm numai peste chestii fun și amuzante. Am fi mai fericiți de ar fi așa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.