Cum prinzi produse la reducere

Luni, 8 decembrie, o să mai fie o campanie de reduceri la cel mai mare magazin online din România: eMag. Motivul? Se împlinesc 13 ani de existenţă. Să vă dau un pont.

Reducerile vor fi în valoare totală de 10.000.000 de lei pe carduri cadou. Buba este că asta nu înseamnă tocmai reducere. Din câte înţeleg eu, la achiziţia unor produse vei primi un voucher în valoare de x lei pe care să-l cheltuieşti tot la eMag. Gen îţi cumperi o maşină de spălat de 1.000 de lei şi primeşti un voucher de 300 de lei.

Nu-mi place strategia asta, vreau să cheltuiesc mai puţin, nu în plus. Am păţit-o când mi-am luat aspiratorul. Magazinul se lăuda că primesc un voucher de 50 de lei dacă cumpăr de la ei. Eh, când am vrut să folosesc cadoul, am aflat că suma trebuie să fie de minim 150 de lei ca să-mi accepte voucherul. Mumu!

Eh, luni dimineaţă, mai mult ca sigur, va fi ceva de genul Black Friday. Magazinul va fi închis până la ora x, când va începe campania de promoţii. Vă sfătuiesc să intraţi pe site de duminică şi să vă asiguraţi că aveţi cont şi sunteţi logat, că sunt completate toate informaţiile necesare (nume, prenume, adresă, număr de telefon).

Pont

Dacă situaţia se va prezenta exact ca de Black Friday, din câte înţeleg, site-ul de pe desktop e separat de cel pentru mobil. Asta înseamnă că sunt şanse ca pe mobil lucrurile să se încarce mai uşor. Automat, ai şanse să prinzi produsele alea cu reduceri adevărate, care se epuizează cât ai zice “bă”. Eu mi-am instalat aplicaţia lor de Android. Nu ştiu câţi dintre voi ştiau de chestia asta, eu am aflat acum o săptămână.
Ah, eMag are şi un concurs pe bloguri. Eu m-am înscris doar la Gabriel pe blog. Înţeleg că e cu tragere la sorţi, dar nu mi se pare ok să participi pe toate blogurile şi, oricum, norocul nu mă place.

2 thoughts on “Cum prinzi produse la reducere

  1. Adi says:

   Nici eu nu-s norocos, dar m-am băgat. Am convins şi prietena.

   Nu m-am gândit să iau un căcat de câine în picioare, în schimb 🙁

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.