Primele impresii despre: Băicoi, PornTube și oamenii dintre

În sfărșit am și eu timp să scriu câte ceva despre locul ăsta fabulos intitulat Băicoi! Am avut niște șocuri culturale, nimic grav, am avut izoler band la mine și o împământare solidă, dar cu siguranță sunt lucruri care mă face să vreau să fiu un om mai bun. Să le iau pe rând.

Primele impresii despre Băicoi

Un oraș foarte mișto per total cu multă verdeață și multe locuri și monumente și blocuri și străzi și trotuare și bănci și balegi de câine și statui și garduri și indicatoare.

Am reușit să disting mai multe districte:
-zona puternic interlopatizată unde sunt barurile alea dă fițe și cocalarii cu ceafa lata și pițipoancele alea șmechere care se fute pe BMW, AUDI și Merțane
-zone cu cartiere creepy unde umblă fantomele noaptea în căutare de oameni de bântuit, zombie în căutare de creiere( ăștia sunt cam flămânzi din pacate) prin care ți-e frică să mergi. Chiar era să dau duhul rău afară din mine când am trecut pe lângă un grup de 3 strigoi și două mirese fantomă care rulau un joint fantomă și păreau beți de la atâta aghiazmă dar nu s-a întâmplat nimic, dumnezeu fu cu mine
-mai ai o zonă centrală unde e magazine care te îndeamnă să dai banii pe porcării cum ar fi apă plată, pâine sau pufuleți. Eu m-am aPținut deocamdată ca un erou!
-și mai ai o zonă cu case și trotuare și garduri și ferestre și asfalt și ciment și câte-o balegă de măgar pe ici-colo

Din păcate nu am apucat să vizitez prea multe pentru că am fost concentrat pe PornTube dar mi-am activat viziunea Superman și celelalte superputeri și am văzut toate chestiile mai sus menționate, pe lângă cele văzute din avion( trafic, bunăvoința oamenilor, guma aia din intersecția principală etc).

În zona prin care dau eu ture ca un baștan, 99% din clădiri sunt ba noi, ba vechi, ba renovate, ba din ciment, ba din chirpici, ba urâte, ba frumoase, ba superbe. Deci din punct de vedere al arhitecturii totul este *inserează aici neologism care să însemne mișto* și interesant.

Băicoiul este superb, are părți bune și are părți rele, are blocuri și are case, are mașini și are căruțe dar pe mine m-a câștigat încă din avion. Orașul este plin de internaționali, bronzați, țărani, multiculturali, culturiști, bicicliști, căruțași și o grămadă de alte lucruri cum ar fi cer, soare, lună, noapte, aer… Wikipedia fiind cea mai sursă de încredere de pe internet, îmi zice că ar fi vreo 200 de mii de oameni pe aici dar eu știu mai bine. Plus că nu cred că s-a făcut recensământul fantomelor, strigoilor și zombiilor din cartierele creepy.

Cam atât pentru azi, mâine vă spun și restul. Știu, și voi mă iubiți pe mine!

P.S. Scriu de pe un laptop d-ăla prea șmecher ca să auziți voi de el. Săracilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.