Poțiuneeee!

Mai țineți minte când ați gustat pentru prima oară în viața voastră poțiunea magică? Eu da! Eram mic și prost și tata îmi lua mânuța dreaptă, mi-o băga în pahar și apoi în gură. Bă, dragoste la prima vedere!

Noțiunea de poțiune o am din februarie, 2010, când am făcut o vizită unui prieten de liceu care studia în Brașov. Evident, locuia în cămine, unde e viață frate! Pentru ei, având în vedere că erau și câțiva de prin zona Sibiului pe acolo, noțiunea de poțiune era asociată cu pălinca. O știți, zeama aia incoloră și puțin siropoasă ce te transformă în dragon. Egzact!

Înapoi în Galați, mi-am păstrat conceptul de poțiune dar l-am asociat cu berea. De ce? Pentru că o consum extraordinar de des și de cele mai multe ori fac asta în sânul oamenilor dragi mie(nu vă gândiți la prostii). Cantitățile pe care le consum sunt discutabile dar de cele mai multe ori nu se pune problema unei singure beri. Spunem „Hai la bere!” deci să fie bere, bă!

Voi de ce beți bere? În afară de gust căci cu mici variații, berea îți dă orgasm în gură.

Mândru și cu mâna pe inimă anunț că sunt responsabil de implementarea PUB-ului(Planul de Ubicuitate Beristică) în Galați! Da, știu, „WTF e asta?”. Ei bine, tocmai asta e ce-a de-a doua întrebare pe care vreau să vi-o adresez: ce credeți că e ăla PUB(Plan de Ubicuitate Beristică)?

Așadar, for the love of beer, am două întrebări pentru voi:
1. De ce bei bere?
2. Ce crezi că e ăla PUB(Planul de Ubicuitate Beristică)?
După ce răspunzi la întrebările filozofice(egzact!) deschide o bere, puneți creativitatea la muncă și aruncă o privire aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.