Ponta, mita, agentul Casio, sfinţii şi dumnezeii… mamii lor!

Guzganul ăsta de apă adâncă (PONTA) ar merita băgat la răcoare cu băieţii violenţi, să-l introducă în sistemul ăla de prostituţie masculină din penitenciare. Să ajungă most demanded manbitch în scurt timp.

Şi zic asta pentru că, împreună cu alţi strapazani, a stricat o ţară întreagă şi-acum vrea să legalizeze corupţia.

Mai ţineţi minte când a venit la Galaţi. Ia de citiţi ce zice Daniel aci.

Şi ca drept dovadă că mita electorală către pochii învrăjbiţi de ochiu’ dreacu’ e un mit, Galaţiul a primit, joi, de la Guvern 1.000.000 de lei. NOI.

Când vă ziceam că dreacu’ ăla cu barbă, Casio, Episcopul Dunării de Jos e un comunist împuţit…

Vă reamintesc

Casian Craciun “a fost recrutat ca informator ca urmare a propunerii Departamentului Cultelor ca acesta sa fie trimis la studii in strainatate, fiind folosit pentru incadrarea informativa a diverselor medii din cadrul emigratiei romanesti”, se arata in nota de constatare emisa de Directia Investigatii a CNSAS depusa la dosar.

De asemenea, CNSAS arata, in actiunea depusa la Tribunalul Bucuresti, citand din dosare ale Serviciului de Informatii Externe (SIE), ca episcopul a preluat urmatoarele nume conspirative de colaborare: “Crin” (1981-1985), “Casius” (1985-1991), “Casio” (1988), cu precizarea ca “domnul Craciun a dorit pastrarea conspirativitatii asupra legaturii sale cu organele noastre (n.r. organele SIE)”.

 

Fireşte, în instanţă a fost găsit curat, pentru că, vorba multora “Dacă îţi spune Casian << bă, băiatule, tu n-ai să mai munceşti în veci în oraşul ăsta!>> ai face bine să-i dai crezare”, o poziţie înaltă în rangul bisericesc te transformă într-un Tony Montana. Mi-aş călca pe inimă şi m-aş duce duminica asta la Catedrală, la slujbă, să văd cum le sugerează “subtil” credincioşilor să voteze cu guzganul de apă adâncă, strapazanul cu blană de arici, mincinosul mincinoşilor şi sugătorul de pulă de Iliescu, Ponta.

Casiane, dacă iadul există, o să ne întâlnim acolo şi-am să te sodomizez!

Bă, orice aţi face, vă implor, nu-l votaţi pe Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.