Peiptănul și foarfeca

E 8 dimineața și ambii se trezesc. Atât pieptănul cât și foarfeca doar că o fac în paturi diferite și case diferite și își fac cafele diferite în căni diferite. Părul ce-i lega o dată a dispărut deși pieptănul încă mai lucrează într-un coafor.

Ambii își petrec întreaga zi în negare. Este o problemă între ei doi dar nu o pot rezolva pentru că e mai ușor să fugi de probleme. Apoi vine noaptea…

Pieptănul mângâia ușor un păr sclifosit de muiere sclifosită cu bani sclifosiți, rimel, ojă cu sclipici și chiloți tanga acoperind niște șunci sclifosite, fără să știe că foarfeca se îndrepta spre el pentru a încerca o rezolvare a problemelor:
-Peiptăne, ascultă aici!
-Foarfeca, du-te băi acasă, termină!
-Io, cu brațele astea două ti omor!

Și foarfeca scoase arma și o îndreptase spre peiptăne. În momentul acela nici universul nu s-a clintit, nici un câine nu a lătrat, nici mortul din coșciugul Profi nu a trăit să o vadă și pe asta ci șuncile sclifosite. Scena a devenit cu adevărat artistică! Posesoarea șuncilor s-a ridicat din scaun și rostind un „Nuuuuuuuu trage băăăăăă!” cu încetinitorul, s-a pus în fața pieptănelui:
-Nu te las să îl omori!
-Bine, pa! Mori tu prima, spuse foarfeca și trase!
Poc, poc, poc și iarăși pac! De 8 ori poc! și foarfeca e acum star TV.

Și cam atât. O parabolă seacă inspirată de ProTV și maică-mea.
Sursa foto: zmesciene.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.