Pe la 04:30, asa…

Stati linistiti, nu e vorba de vreun post personal. Cel putin nu vreau asta…

Doar ce am ajuns acasa dupa Noaptea Muzeelor. Interesant, zau, am si poze dar mi-e cam lene sa la uploadez. Nu de alta, dar chiar e vreo 4 juma’ dimineata.

Aparent romanul este ahtiat dupa lucrurile moaca. Orice ar reprezenta ele. Pe de-o parte ma surprinde placut lucrul asta, zau! Pe de alta, mi se pare tare trista situatia. E 1 leu si 50 de bani un bilet la muzeu pentru studenti, adica 2 tigari si-o guma. O nimica toata. Nu se ingramadeste nimeni. Lasi moca… lupii bai! Am vazut multe pitzi si multi coca. Iarasi, ar trebui sa fie un lucru frumos insa e mega trist. Au venit acolo doar pentru ca fu gratis. Nu aveau nicio tragere de inima si in scurt timp au gasit si ceva mai interesant de facut: poze cu maimutza! Plm.

Nu fu transport. Eu nu am job. In schimb am 2 picioare care inca mai au un cal basinos putere. Deci hai pe jos! Ma dor toate, evident. Drumul fu lung dar mai o pauza, mai o tigara, mai un grup de harletzi beti manga… am ajuns acasa intr-un final. Ma rog, am dus-o mai intai pe ea si apoi mi-am continuat drumul.

Am vrut sa scriu de pe drum dar dupa ce am fleoscait bine vreo 2 baltoace mi-am bagat cracii. Si m-am mai ferit de o satra de caini, am mai schimbat melodiile pana am dat de vocea lui Brody Dale si, mnoh, am ajuns aproape de casa. 5 caini in mijlocul drumului, privind toti spre mine. Am belit…

Nu m-au latrat. Dau sa-mi bag castile inapoi in urechi si vad cu ochiul drept ceva ciudat… tresar. Bsjfdbndfjkfbnewdkjdsbsdvsaujh! Satane, cristosi, biserici, sfinti, dumnezei, morti, raniti, colive si alte genitale! O baba senila dadea de mancare dintr-o troaca la vreo 10 matze.

Sunt confuz. Si am o stare ciudata. Nu stiu de ce.

Pe mai tarziu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.